2777
2789
عنوان

دیگه هیچوقت به شوهرم زنگ نمیزنم

957 بازدید | 50 پست

مگر اینکه مجبور باشم و ضروری

دیروز توی دعوا بهم گفت حالم بهم میخوره وقتی زنگ میزنی بهم و میگی مگه نمیای خونه 

چون اخلاقت بده و من از خونه زده شدم 

ولی من همیشه از روی دلتنگی و محبت بهش زنگ میردم مث هر زن و شوهر دیگه ای هم گاهی دعوا داشتیم 

قسم خوردم دیگه نه بهش زنگ بزنم که کجایی چیکار میکنی نه ازش سوال بپرسم فقط سلام خوبی و خدافظ 

نه حتی براش درد دل کنم چون تو دعوا کوبید تو سرم درددلمو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم دیشب بهش گفتم از سگ کمترم اگه دیگه بهت محل سگ بزارم 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

اولویت زندگیت خودت باش.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید

عزیزم اویزون نباش 

ولش کن 

برا خودت سرگرمی ایجاد کن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید

به نظرم هیچ وقت نباید با شوهر درد و دل کرد  اگر می‌خواید درد و دل کنی با مسخره با تمسخر درد و دل کن وقتی زنگ می‌زنی فقط خودتو لوس کن براش دلبری کن 

نگو زنگ نمیزنم زندگی زناشوییتون خشک و کسل کننده می‌شه

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹

و شوهر من که ساعت ۶ صبح تماس تصویری گرفته ری...ده تو اعصابم خودمم دیشب ی ... داستانی داشتم اعصابم هنو که هنوزه خورده

ری....دم تو این زندگی

توجه توجه برای اونایی که ازم شغلم بارم و کارمو میپرسین شغلمو نپرسین توجه توجه برای اونایی که بهم تیکه میندازین توهین میکنین نفرین میکنید حرفاتون به چوچ.....ول  گربه های داخل حیاطم توجه توجه برای کسایی که در باره زندگی من نظر میدن گ.........وه خوری نکنید که به  پشم شوهرمم حساب نمیکنم حرفاتونو((به وقت گایید.....ن همه مخب....را و خایه... مالا))✅️((به وقت روزی که اف.....غانی هارو بندازیم بیرون))

بیشتر ببینید