2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

@مهری_متولد_مهر‍ بیا عزیزم استارتر سوال دارن

ممنون 

جلسه ای الزام به تمکین اولین جلسه شوهرم بهم گفت روانی 

قاضی ابلاغ کرد برم روان شناس قانون و طی چند جلسه نامه سلامت من ارائه دادن و شوهرم محکوم شد 

بعد اعتراض زدن و پرونده به تجدید نظر ارسال شد و اونجا توی جلسه قاضی گفتن نامه سلامت آقا نیست اونم باید باشه و چون منم میخواستم صریح نگم تمکین نمی کنم گفتم به شرطی علت رفتاراش معلوم شه و ایشونم برن دکتر قاضی فرستادمون و دیروز نظر پزشک قانون اومده و مث اینکه فقط از روی تست نظر ارسال کردن و مصاحبه ی من رو در نظر نگرفتن چون بسیار شکاک هست و خیانت میکنه و انکار کاره بنظر شما اعتراض بزنم  چی بنویسم که بدتر نشه

عزیزم این خانوم هم مشاور حقوقی هستن هم مشاور خانواده خدایی کارشون عالیه....دوست من جدا شد نه پول مشاور داشت نه پول وکیل این خانوم با هر جلسه ۳۰۰تومن کارش و را انداخت برا مشاوره خانواده هم ساعتی ۱۹۰ میگیره من مشکل داشتم با شوهرم رفتم پیشش خیلی موثر بود کلی چیز یاد گرفتم و فهمیدم ایراد از خودم بوده....خیلی دلسوز و با سواده مشاوره هاشم هم تلفنیه هم آنلاین با ویس و چت....خواستی ازش نوبت بگیری بهش پیامک بده اینم شماره اش....

مشکلت حل شد دعام کن

09199541937