2777
2789
چطوری کی پخش میکنید ذکری داره ؟کامل توضیح میدید

یه حاجتی داشتم پنج تا بسته نمک به نیت پنج تن بردم گلستان شهدا دادم دست مردم 

فقط عزیزم پنج تا رو باید به پنج نفر جدا گونه بدی نمیشه به یه نفر دوتا بدی من اینطوری شنیدم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

یه حاجتی داشتم پنج تا بسته نمک به نیت پنج تن بردم گلستان شهدا دادم دست مردم فقط عزیزم پنج تا رو باید ...

ممنون عزیزم...منم انجام میدم انشالله که جواب بگیرم...البته من قبلا نذر نمک گفته بودم مثلا ۱۴ تا میدم اگر به حاجتم برسه چون نرسیدم چیزی پخش نکرده بودم...ولی امروز گفتن قبلش بدن اینم امتحان میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انشاالله که باز جواب بگیرید 🥲♥️

سوره احزاب ۱ بار خوندم جواب داد  تو نت بزن دعای ۴۰ کلید به آب خوندم غسل کردم و ۳۶۰ مرتبه توحید خوندم جواب داد توحید ۱ هفته ای

خدایا کمکم کن مادر بشم 🤲📿

ممنون عزیزم...منم انجام میدم انشالله که جواب بگیرم...البته من قبلا نذر نمک گفته بودم مثلا ۱۴ تا میدم ...

منم شنیدم بعد حاجت روایی بعضیا میدند ولی به نظرم قبلش بدی خیلی بهتره

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

بله صدرصد جواب میده فقط طبق چیزی که برات نوشتم بخون اول باید پاک باشی وضو بگیری و روبه قبله باشی کسی ...

@نعناخانووم    

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

السلام علیک یا امیرالمومنین یا علی ابن ابی طالب....قربون دستای کوچولویی برم ک گره های بزرگ باز می‌کنه باب الحوائج کوچولو ..... پدر و مادرم همه چیز منن تو دنیا خدایا عمر با عزت بده بهشون ....  جونم فدای صبر قلب غمگینت  مامان ...فدای دل شکسته ، قامت خم  و دستای لرزونت بابا همه کسم .....خیلی از همسن هامو ک میبینم افتخار میکنم  که بچه شما بودم 

بیشتر ببینید
منظورم اینه که همه اعمالشو درست به جا بیاری، یعنی گماهو تا چهل روز ببوسی بذاری کنار😐

خیییییلی سخته که :/، شما آهنگ اینا هم گوش نمیدادی؟ هیچی غیبت و اینا نمیکردی؟ آرایش چطور؟؟ 

بعد چادر میپوشیدی؟ 

خیییییلی سخته که :/، شما آهنگ اینا هم گوش نمیدادی؟ هیچی غیبت و اینا نمیکردی؟ آرایش چطور؟؟ بعد چادر م ...

اره همه رو رعایت کردم. چادر نه، حجابمو بهتر کردم فقط. گاهی یه ارایش خیلی سوسکی هم میکردم که چهره م از بی روحی دربیاد

منم شنیدم بعد حاجت روایی بعضیا میدند ولی به نظرم قبلش بدی خیلی بهتره

امتحان میکنم این بار انشالله واسه منم جواب بده...من انقد دعاهای مختلف وکارای دیگ انجام دادم خستم واقعا ....دعاکنید منم به خواستم برسم🙏

امتحان میکنم این بار انشالله واسه منم جواب بده...من انقد دعاهای مختلف وکارای دیگ انجام دادم خستم واق ...

حاجتت چیه؟ 

یه راهی بلدم حتما جواب میده البته اگه خدا بخواد 

حاجتت چیه؟ یه راهی بلدم حتما جواب میده البته اگه خدا بخواد

راستش زندگیم انقد بهم ریخته و بیکس شدم که دنبال ی راه فرارم از این وضعم ....ک یا با ازدواجم یا حداقل لاتااری ببرم برم از ایران از این وضعیت زندگیم درام