2777
2789
چطور طریقه خواندنش چند بار

اول باید پاک باشی وضو بگیری و روبه قبله باشی کسی نباشه با هیچ کس هم حرف نزنی خودت تنها باشی

روز اول ۱۱ بار سوره ضحی ۷ بار آیه ۳۵ نور 

روز دوم ۱۱ بار سوره ضحی ۷ بار آیه ۳۵ نور 

روز سوم ۱۱ بار سوره ضحی ۷ بار آیه ۳۵ نور ) تا سه روز می خونید)

روز چهارم سوره شعرا

روز چهارم هیچ کاری نمیکنی تمام 

تو این مدت هم هیچ خبری ازتون نباشه نه استوری بزارین

نه بازدیدتان ببینین کاملا باید ازتون بی‌خبر باشه  هر اطلاعی ازتون تو این مدت بگیره دعا نمیگیره 

اول باید پاک باشی وضو بگیری و روبه قبله باشی کسی نباشه با هیچ کس هم حرف نزنی خودت تنها باشیروز اول ۱ ...

سوره شعرا رو فقط یبار بخونیم؟؟

به ارزوهایم قول رسیدن داده ام..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون حرف زدن یا خوردن‌چیزی رو به قبله با بدن‌پاک وضو گرفته پشت هم تومجلسی ۵۱۱۰ذکر یاخالق رو بگو بعدش حاجتت رو از خدا بخوا

یا شب جمعه با بدن پاک وضو گرفته رو بع قبله ۴۰بار سوره ضحی رو بخون بعدش حاجتت رو از خدا بخوا

نذرنمک کن

منو شوهرم قهر کردیم جواب میده چطور بخونم ؟

بله صدرصد جواب میده فقط طبق چیزی که برات نوشتم بخون 

اول باید پاک باشی وضو بگیری و روبه قبله باشی کسی نباشه با هیچ کس هم حرف نزنی خودت تنها باشی

روز اول ۱۱ بار سوره ضحی ۷ بار آیه ۳۵ نور 

روز دوم ۱۱ بار سوره ضحی ۷ بار آیه ۳۵ نور 

روز سوم ۱۱ بار سوره ضحی ۷ بار آیه ۳۵ نور ) تا سه روز می خونید)

روز چهارم سوره شعرا

روز چهارم هیچ کاری نمیکنی تمام 

تو این مدت هم هیچ خبری ازتون نباشه نه استوری بزارین

نه بازدیدتان ببینین کاملا باید ازتون بی‌خبر باشه  هر اطلاعی ازتون تو این مدت بگیره دعا نمیگیره 

دوستان منم حاجتم ازدواجه 

میشه لطفا دعام کنین

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
اول باید پاک باشی وضو بگیری و روبه قبله باشی کسی نباشه با هیچ کس هم حرف نزنی خودت تنها باشیروز اول ۱ ...

یعنی کامل باید کات باشیم و بیخبر از هم تا جواب بده؟؟؟؟ 

واسه درست شدن رابطه جواب نمیده؟؟

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
منو شوهرم قهر کردیم جواب میده چطور بخونم ؟

برای آشتی

شب جمعه بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته ۱۴بار نادعلی رو پشت هم ب نیت این ک مهرت بیفته ب قلب همسرت اشتی کنه بخون

یا بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته ۴۰بار سوره ضحی رو ب نیت اشتی با همسرت بخون

یا بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته ۷۰بار سوره حمد رو‌ ب نیت این پیش همسرت عزیزشی و دلتنگت شه بخون ثواب سوره هارو هدیه کن ب مادرحضرت ابوالفضل

روزانه برا جذب محبتش ۱۰۰۱ذکر یا ودود ۱۲۹ذکر یالطیف

۱۰۰۱ذکر یاعزیز بگو

یعنی کامل باید کات باشیم و بیخبر از هم تا جواب بده؟؟؟؟ واسه درست شدن رابطه جواب نمیده؟؟

کامل باید ازت بی‌خبر باشه نباید بدونه تو کیه آنلاینی و استوریاشو نباید چک کنی یا نباید استوری بزاری  تا جواب بده این سوره کارش اینه دلتنگش میکنه و صدرصد جواب میده

کامل باید ازت بی‌خبر باشه نباید بدونه تو کیه آنلاینی و استوریاشو نباید چک کنی یا نباید استوری بزاری ...

آهان امتحان میکنم ممنونم ازت 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...