2777
2789
من یکبار با نذر نمک و نماز استغاثه حضرت زهرا و صلوات خاصه حضرت ی حاجتی داشتم گرفتمش ولی کاش نمیگرفتم ...

قطعا خواست خدا بالاتر از هر چیزیه

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا .....

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دیشب خوندم

ان شاءالله حاجتت میگیری

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید

بچها شما ک انقد همچی میخونین میشه واسه من دعا کنین امضام 

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین دردسر برام درست نشه اونی ک میخاد دردسر درس کنه برام منصرف بشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بیشتر ببینید
چجوری خوندی؟

اول باید پاک باشی وضو بگیری و روبه قبله باشی کسی نباشه با هیچ کس هم حرف نزنی خودت تنها باشی

روز اول ۱۱ بار سوره ضحی ۷ بار آیه ۳۵ نور 

روز دوم ۱۱ بار سوره ضحی ۷ بار آیه ۳۵ نور 

روز سوم ۱۱ بار سوره ضحی ۷ بار آیه ۳۵ نور ) تا سه روز می خونید)

روز چهارم سوره شعرا

روز چهارم هیچ کاری نمیکنی تمام 

تو این مدت هم هیچ خبری ازتون نباشه نه استوری بزارین

نه بازدیدتان ببینین کاملا باید ازتون بی‌خبر باشه  هر اطلاعی ازتون تو این مدت بگیره دعا نمیگیره 

ینی ۴۰ روز خوندی؟ سوره نور یا سوره ضحی

چهل روز نمیخواد بخونی فقط دستور عملی که برات میزارم انجام بده معجزه میشه منم تو نی نی سایت دیده بودم و هربار انجامش میدم نتیجه میده

اول باید پاک باشی وضو بگیری و روبه قبله باشی کسی نباشه با هیچ کس هم حرف نزنی خودت تنها باشی

روز اول ۱۱ بار سوره ضحی ۷ بار آیه ۳۵ نور 

روز دوم ۱۱ بار سوره ضحی ۷ بار آیه ۳۵ نور 

روز سوم ۱۱ بار سوره ضحی ۷ بار آیه ۳۵ نور ) تا سه روز می خونید)

روز چهارم سوره شعرا

روز چهارم هیچ کاری نمیکنی تمام 

تو این مدت هم هیچ خبری ازتون نباشه نه استوری بزارین

نه بازدیدتان ببینین کاملا باید ازتون بی‌خبر باشه  هر اطلاعی ازتون تو این مدت بگیره دعا نمیگیره 

منم میخواستم همچین تاپیکی بزنم ناد علی جواب گرفتم ی بار امیدم دوباره ب همونه

عزیزم چطوری بود نذرت

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
شما انجام دادی؟

اره دوبار

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️