بی تعارف بگم...از مذهبی های متعصب که به زور میخوان عقایدشون رو تحمیل کنن متنفرم خواهشا با من وارد گفتگو نشن کلا ازشون بدم میاد...باز هم میگم با مذهبی هایی که متعصب نیستن مشکلی ندارم مشکلم متعصب های احمقه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره. کاربرمردهستم🧔🧔🧔
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!
چجوری از عنوان انحراف پیدا کردی آخه رمزت چیه؟😂😂چیزه منحرفی نداشت که
خیلی بچه ی پاک و معصومی هستی 😂😂😂
بی تعارف بگم...از مذهبی های متعصب که به زور میخوان عقایدشون رو تحمیل کنن متنفرم خواهشا با من وارد گفتگو نشن کلا ازشون بدم میاد...باز هم میگم با مذهبی هایی که متعصب نیستن مشکلی ندارم مشکلم متعصب های احمقه
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!
شاید چون متاهلی انحراف عنوان رو نفهمیدی چون بهش نیاز نداری🤣