2777
2789

لعنت ب ذهن منحرفم

بی تعارف بگم...از مذهبی های متعصب که به زور میخوان عقایدشون رو تحمیل کنن متنفرم خواهشا با من وارد گفتگو نشن کلا ازشون بدم میاد‌‌...باز هم می‌گم با مذهبی هایی که متعصب نیستن مشکلی ندارم مشکلم متعصب های احمقه

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا اینه عنوانیه😑

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

بیشتر ببینید
لعنت ب ذهن منحرفم

چجوری از عنوان انحراف پیدا کردی آخه رمزت چیه؟😂😂

چیزه منحرفی نداشت که

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

بیشتر ببینید
چجوری از عنوان انحراف پیدا کردی آخه رمزت چیه؟😂😂چیزه منحرفی نداشت که

خیلی بچه ی پاک و معصومی هستی 😂😂😂

بی تعارف بگم...از مذهبی های متعصب که به زور میخوان عقایدشون رو تحمیل کنن متنفرم خواهشا با من وارد گفتگو نشن کلا ازشون بدم میاد‌‌...باز هم می‌گم با مذهبی هایی که متعصب نیستن مشکلی ندارم مشکلم متعصب های احمقه

بیشتر ببینید
خیلی بچه ی پاک و معصومی هستی 😂😂😂

خیر سرم متاهلم 🤣🤦🏻‍♀️

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

بیشتر ببینید
هرکی روتین نمیزنه پوستش بهتره شما چی میزنی؟ من امشب نیاسینامید شروع کردم تازه قبلش میسلار فوم تونر ف ...

من قبلش همیشه با شوینده پوستم میشستم تونر میزدم پمادای زد جوش گرمی نمیخوردم وووو

تا موقه ای که با ابرسان اشنا شدم😂😂

الان پوستمو‌ میشورم و ابرسان میزنم پوستم میشه عین هلو

تازه انقد گرمی میخورم زنجبیل اصن جوش نمیزنم

خیر سرم متاهلم 🤣🤦🏻‍♀️

شاید چون متاهلی انحراف عنوان رو نفهمیدی چون بهش نیاز نداری🤣

بیشتر ببینید