2777
2789
عنوان

نامزدم میگه باید عروسیمون دایی و خاله ها بابامم دعوت باشن😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 60 پست
دقیقا اینا اصلا جز واجباتن کارت نفرستاده باید خودشون بیان ینی چی اینا چی میگن☹️☹️☹️

نمیدونم والا شاید هرجا یک رسمی دارن

ولی ما تا بچه های دخترخاله مامانم و با بچه هاشون تو مراسم های مهم دعوتن

با اینکه اصلا صمیمی نیستیم ولی رسمه

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید
حتتتی چیه اونا که نزدیکترین هااان

بچههه پسر دایی بابام نزدیکه؟😐😂😂😂منظورم پسر دایی خودم نیستااااا بچه پسرداییه بابام با زنو بچش بودن

نمیدونم بنظر خانوادم هم اینا نزدیکن باید دعوت باشن هرچند مهمونامون زیادم نشد کلا شاید ۳۰۰نفر بودیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم والا شاید هرجا یک رسمی دارنولی ما تا بچه های دخترخاله مامانم و با بچه هاشون تو مراسم های مهم ...

ما کل قوم،کسایی که شاید تو عمرمون یکبار هم خونه هم نرفته باشیم و نریم..

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️.متنفرم از تک تک کسایی که آدما رو قضاوت میکنن و تا جون دارم علیه قضاوت کردن میجنگم، حتی به قیمت کاربریم.

ما کل قوم،کسایی که شاید تو عمرمون یکبار هم خونه هم نرفته باشیم و نریم..

دقیقا😂

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید
بچههه پسر دایی بابام نزدیکه؟😐😂😂😂منظورم پسر دایی خودم نیستااااا بچه پسرداییه بابام با زنو بچش بود ...

ارررره

خب عزیز تو و شوهرت دو تا جوون گل شکفته تازه دارین خانواده نشکیل میدین کسی رو ندارین

مهمونای اصلی رو باید مامان باباهاتون دعوت کنن... فامیلاشون دوست و آشنا هاشون همکاراشون...

ما واسه عروسی دختر خاله ام به هرکدوم از خاله هاش و مامانم چن تا کارت داد تا دوستامون رو هم دعوت کنیم... حتی دو تا از دوستای منم دعوت بودن.. همکارای بابام هم دعوت بودن...

خیلی خوشگذشت و صمیمیت بینمون بود و همهمه ذوق داشتیم هم تو خواستگاری هم جشن و آرایشگاه و مراسم... 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️.متنفرم از تک تک کسایی که آدما رو قضاوت میکنن و تا جون دارم علیه قضاوت کردن میجنگم، حتی به قیمت کاربریم.

دقیقا😂

حالا من خودم به شخصه ته دلم دوس ندارم بعصی از فامیلا دعوت باشن،چون میان تو مجلس و عروسی ای که هیچ مردی وارد نمیشه.. با چادر مقنعه میشینن؛خیلی لطف کنن بیان ما مانتو شلوار مشکی و روسری ۴ گوش بزررررررررگ گیره زده بشینن... بخدا مجلس گرم کن و قرتی و شاد باشن من هفت تا کوچه اونور ترم دوس دارم بیان خوشحال باشیم دور هم..

البته با این وحود هم دلم نمیاد تو خوشحالی ها اینا کنارم نباشن.. همون فامیلای اونطوری رم دعوت میکنم دور هم باشیم 

من خوشم نمیاد شلوغ بشه بعدشم همه چیو خود بدبختش باید بده آخرش همه قرض و قسطش برای ما خانواده اش چیزی ...

خب خوشت نیاد .با یه خانواده پر جمعیت وصلت کردی خوشم میاد خوشم نمیاد در بیاری ؟

خوشت نمیاد از مهمونای خودتون کم کن .خرج عروسی رو یکی دیگه نمیده که شما براشون تعیین تکلیف کنی .مساله واضحه .

چقدر برعکس منی دلم میخواد ۱۸۰۰ تا مهمون داشته باشم🫠🤤🤤

زیبای مغرور 🍓✨ـــــ دلتنگ امام حسین🖤 آه از دوریییی🥺ـــ دانشجو هستم اگر فکر میکنی مثل بعضی نی نی سایتی ها خاله زنک هستی با من حرف نزن❌❌

حالا من خودم به شخصه ته دلم دوس ندارم بعصی از فامیلا دعوت باشن،چون میان تو مجلس و عروسی ای که هیچ مر ...

حق داری

نه اینا اینجوری نیستن😂

بیشتر ببینید

ما که تو عروسیامون الکی حرص می‌خوردیم مهمون زیاد نشه، چون بعدا دیدیم کادوی مهمونا از خرجشون بیشتر بود.

ولی دایی و خاله‌های باباش به نظر من کاملا دعوت کردنشون واجبه و خیلی زشته دعوت نشن. مگر اینکه اصلا بگیدعروسی نیست و داریم یه مجلس خصوصی میگیریم.

ببین شما فقط میتونی در مورد مهمون های طرف خودتون نظر بدی .افتاد ؟

من مطمئنم در آینده حتی حق ندارم راجب مهمون های طرف خودمون نظر بدم😂حرف حرف بابامه. والا چیزی بگم قهر میکنه عروسیمم نمیاد