2777
2789
عنوان

عمه خوب هم دیدیم 😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی میگم جبهه نگیرید خوب نیس مامانت خواهرت معرفی کنن بعدا چوب میوفته میخواست دخترشو نو به اینا ب ...

اصلا مامان پسره  خودش برای خواهرم خواستگاری کرد چند ماه پیش  ولی مامانم گفت نه سنش کمه ولی چون اخلاقش زیاد بچس هنوز گفت نه واینکه گفت تو شرایطت با دختر دایت فرق داره همکار های بابات کلی آدم دورمون هست بزرگ تر بشی مثل همین الان کلی خواستگار داری ولی الان دخترداییت  خوشگله ولی اون  تا ۴۰ سالگی صبر کنه  بخاطر شرایط خانوادگیش نمی تونه ازدواج کنه خواستگار خوب نیست براش  درک کن 

خواهرمم میگه من زشتم چه فرقی دارم درک نمیکنه 

وقتی به مادرت گفتن که دختر معرفی کن یعنی کسی دیگه رو پیدا کنه 

اگر قصدشون بود میگفتن خانم فلانی ما از دخترتون برای پسرم خاستگاری میکنیم 

انقد ارزش خودش رو پایین نیاره

کس له درد کس خور دار نیه:) 

اصلا مامان پسره خودش برای خواهرم خواستگاری کرد چند ماه پیش ولی مامانم گفت نه سنش کمه ولی چون اخلاق ...

همین که فک میکنه همچی به ظاهره خدایی مامانت حق داره نه تنها عمه خوبی مامان عاقلی هم هست 

19 چطور به 27 نمیاد؟ 8 سال که اختلاف سنی خیلی نرمالیه! 

در کل هیچ مادری نمیاد بگه فلانی بیا دختر منو بگیر،مگه غرور نداره خواهرت

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

توی صحبت به شوخی مادر با خنده وقتی پسره گفته زن میخام مامانه بگه بیا این دخترم مال تو پسره میفهمه می ...

حتی به شوخی هم زشته بگه

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
چ خواهر هولی

چرا هول ؟!😐

علاقه داشتن وبیانش به مادر و خواهر که جرم نیست خواهر من کلا خیلی  همیشه از ابن خوشش می اومد چون فوق العاده خوشگله پسره مثل مدل هاس بور چشم رنگی مثل خارجیا وضع مالیشم خوبه رشتشم مثل خواهرم وکالتع

من شش تا عمه دارم هرشش تا اشغال باورتون میشه تازه دوتاشون جادوگر که ژندگی منو سیاه کردن

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بیشتر ببینید

من دوتا عمه دارم یکیش اینقدر خوبه که فک نکنم هیچکس عمه به این خوبی دیده باشه کلا با همه خوبه،یکیش اینقدرررر بده و پر عقده و کارای عجیب میکنه که هیچکس به اندازش بد نیست و باهمه همینطوره

وقتی به مادرت گفتن که دختر معرفی کن یعنی کسی دیگه رو پیدا کنه اگر قصدشون بود میگفتن خانم فلانی ما از ...

یادم رفته بگم الان همه میگن خواهرم چند ماه پیش ازش همین پسر خواستگاری کرد مامانم گفت نه سنش کمه 

ولی واقعیت گفتم چرت میگی نه گفت سنش کم نیست بهونه بود ولی اخلاقش مناسب ازدواج نیست الان بچس 

خب آخه تنها دختر مجرد که سن ازدواجه و خیلی خواستگار نداره و شرایطش موریه که اگه ازدواج کنه بهتره دخت ...

ولی خواهرت اون پسر رو دوست داره و الانم شرایط وجود داره که به هم برسن اگه میتونید براشون کاری کنید کم نذارین مدیون خواهرت نشین

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
اصلا مامان پسره خودش برای خواهرم خواستگاری کرد چند ماه پیش ولی مامانم گفت نه سنش کمه ولی چون اخلاق ...

به نظرم استدلال شما اشتباهه و در حق خواهرتون ظلم میشه ،وقتی اونا خواستگاری کردن و خواهرتونم بهشون علاقه داره چرا ممانعت میکنید؟درسته سنش کمه اما نه اونقدر که نتونه ازدواج کنه خودتونم میگید مسئولیت پذیره ،خداییش ظلمه با دختر داییتون ازدواج کنه بعد دائم جلو چشم خواهرتون باشن خب طبیعیه عذاب بکشه خواهرتون ‌!