2777
2789
عنوان

همسایمون خیلی فضوله وای خدا 🥴😱

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 59 پست
مهم اینه که فحاشی کرده

من به هرکی فحش بدم به مادر نمیدم 

من با خودت مشکل دارم نه مادرت

هر چی هم گفتم با خودت بودم نه مادرت 

کامنت اون کاربر 

قبول کرد که اول خودش فحاشی کرده 

متاسفم برات که فقط میخوای نی نی یار تگ کنی                        

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

فحش دادددد مگه اون اول از همه فحش نداد؟ خدایی یکم انسان باشین

ما انسان بودنو از شما باید یادبگیریم که به هرکی میرسین رااحت فحش میدید وتهمت میزنید!!

به چند تاکاربرگفتید ذات خراب!!به چندتاشون ناسزا گفتید حتی روم نمیشه تایپ کنم چی گفتی انقدر که کریح وزشت فحش میدید معلومه خیلی انسانی شماماشالا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما انسان بودنو از شما باید یادبگیریم که به هرکی میرسین رااحت فحش میدید وتهمت میزنید!!به چند تاکاربرگ ...

میخوای اسکرین بدم ؟؟؟؟ 

همشون خودشون اول توهین کردن 

چطور اونا به من گفتن ذات خراب چیزی نبود ؟ شما هم معلومه یه عروس از خود راضی هستین 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

من به هرکی فحش بدم به مادر نمیدم من با خودت مشکل دارم نه مادرتهر چی هم گفتم با خودت بودم نه مادرت ک ...

چیزی که فکر میکنی منم دقیقا خودتی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

فعلا که شما خودتی عین شلغم انداختی وسط 

حتی اون کاربر بهت خندید 😐😂😂

@niniyar تاپیک قبلش بهم بی احترامی کرد منم گزارش زدم لطفا بهش یاد بدید ادب چیه

رسیدگی شد

تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ما انسان بودنو از شما باید یادبگیریم که به هرکی میرسین رااحت فحش میدید وتهمت میزنید!!به چند تاکاربرگ ...

رسیدگی شد. 😂👍

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

پست نی نی یار رو بخون

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

پست نی نی یار رو بخون

😂ایول 

تعلیق شد ؟

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
اره 💅😂

واقعا حقش بود 🤌🏻🎀

بیشتر ببینید
دم عروسشون گرم😂

والا بابا چه اجباریه چون عروس نمیاد باهاشون بیرون باید ببندنش به رگبار و دل مادرش میشکنه اونم واسه یه ۱۳ به در 😐😑 

هر کی هر جا خوششه بره دلش میخاد با خونواده خودش باشه به کسی چه اخه

حتما یه چیزی از اینا دیده که دوری میکنه ازشون اگه خوب بودن عروسه ولشون نمیکرد

معلومه عروس و پسرشون زندگیشون رواله اما اینا نمیزارن 

والا بابا چه اجباریه چون عروس نمیاد باهاشون بیرون باید ببندنش به رگبار و دل مادرش میشکنه اونم واسه ی ...

والا 

فتنه که میگن اینان