کلا همش از وقتی اومدن چند ماهه تو این ساختمون تو کار همه فضولی میکنن چند بار هم به ما گیر دادن تا الان من هی سرد صحبت میکنم ولی حالیش نیست 😑 امروز رفته بودم منقل و سیخ برداشتم از انباری تو راهرو بالا منو دیده میگه خیره چخبره کجا میرین اینا واسه چیه گفتم بنظر شما سیخ و منقل برای چیه ، برای کباب کردن جوجه دیگه
گفت کجااااا میرین گفتم حالا یه جا میریم شما نگران نباش گفت برین یه پارک خوبا اگه واسه سیزده بدره گفتم شما نگران خودتون باشین 😂😑د آخه زن به تو چه اینو چیکار کنم من
دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️ کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
من به هرکی فحش بدم به مادر نمیدم من با خودت مشکل دارم نه مادرتهر چی هم گفتم با خودت بودم نه مادرت ک ...
چیزی که فکر میکنی منم دقیقا خودتی
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**