2777
2789
عنوان

همسایمون خیلی فضوله وای خدا 🥴😱

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 59 پست
معلومه دیوانس از تاپیکاش مشخصه معلوم الحالهزورش ب زنداداشش نرسیده اومده اینجا عقده ای بازی

دقیقا 

بعد میگه به مادرش من توهین کردم 

کی توهین کردم؟ 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

معلومه دیوانس از تاپیکاش مشخصه معلوم الحالهزورش ب زنداداشش نرسیده اومده اینجا عقده ای بازی

برات متاسفم به مادرم توهین کرد وایسم نگاه کنم ؟؟؟؟ 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

اصلا اون کاربر اول فحش داد این خودشو میندازه وسط

دلم خواسته . ندیدم فحش بده تو گفتی ریدم دهنت قفل کردی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
دقیقا بعد میگه به مادرش من توهین کردم کی توهین کردم؟

میخوای اسکرین بدم 

اول تو فحش دادی 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

دلم خواسته . ندیدم فحش بده تو گفتی ریدم دهنت قفل کردی

پس برو تاپیک رو کامل بخون 

ده بار فحش داد 

میخوای اسکرین بدم اول تو فحش دادی

من گفتم تو فتنه ایی 

اصلا به مادرت کاری نداشتم

راس میگی تاپیک رو باز کن ریپ توهینمو بزن

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

منم برای تمام فحش هات گزارش زدم نگران نباش

انقدر بزن بترکی 

مهم اینه اول تو فحش دادی 

عروستون هم خیلی خوب کرده

ب مادرت توهینی نکرد ک!

فحش دادددد مگه اون اول از همه فحش نداد؟ خدایی یکم انسان باشین

فحش دادددد مگه اون اول از همه فحش نداد؟ خدایی یکم انسان باشین

ریپ فحش منو تو اون تاپیک بزن 

منتظرم

انقدر بزن بترکی مهم اینه اول تو فحش دادی عروستون هم خیلی خوب کرده

😂😐تو گفتی دهنتو ببند پشت سرش هم توهین کردی همه کامنت هات هست