2777
2789

من قبل از عید با یکی بحثم شد اون پیام داد وُیس داد من سین کردم منم پیام دادم ویس دادم از همون موقع تا حالا هیچ سین نکرده☹️🙄🙄😑حتی یه تیک خورده، یعنی چیکارش کرده؟؟؟حتی وضعیتم گذاشت من دیدم اما پیامهای منو سین نکرده هیچ فقط یه تیک خورده☹️چرا؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگ گوشیش ایفون نیس احتمالا واتساپ جی بی داره 

خونده ولی علامتش برا تو نیومده

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
بیشتر ببینید
است سین چطوریه؟

ببین از تنظیمات حریم خصوصی قسمت آخرین بازدید و آنلاین بودن میشه گزینه ش رو انتخاب کرد،مثلا اینکه استوری یا آخرین بار که آنلاین بوده یا ...خلاصه از اون قسمت میشه این کارو انجام داد،اگر میتونی پروفشو ببینی پس بلاک نیستی

ما یه خًاٌطًرُهٌ خًوبّـ تْو گذّشْتْهٌ هم باقی میمونیم که هرگز قرار نبود اتفاق بیوفته