2777
2789
عنوان

هی گفتین شِری کلاهبرداری کلاهبرداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 71 پست
وآسه چی بدت میاد😁خوب کرد نقی روووومن داشتم کباب میشدم میخواست سنگ رو بده به نقی

من فعلا تا قسمت ده دیدم

ولی کلا خیلی با نقی بدرفتاری میکنه خوشم‌نمیاد 

نقی خیلی ساده اس 

لطفاامضامو‌بخونید.     یه خبر خیلی خوب برای کسایی که جریان نیان مظلوم رومیدونن😔قاتل بیشرفش قراره در ملع عام اعدام بشه ...هرچندفرقی به حال اون دختر بیچاره نمیکنه وخداکنه درس عبرتی برای همه بشه https://www.karzar.net/178470    این کارزاربرای نیان بی گناهه که توسط برادردوست دخترپدرش بهش تجاوزشده و براثرخونریزیوضرب وشتم کشته شده😭😭😭 لطفاامضاکنیدوتاجایی که میتونیدنشربدید🙏🙏🙏🙏🙏  اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بهداش؟؟؟ بهتاش درسته.

😂😂😂وااای

من بچه بودم فک میکردم بهداشت اسمش😂😂😂😂😂ینی تا همین فصل ۶

میدونم بهتاشه. نمیدونم چی شد ک اونطوری تایپ کردم

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

خب سفر که کنسل نشد قراره برن تاجیکستان شاید اونجا سرشون کلاه بذاره

امیدوارم

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

من فعلا تا قسمت ده دیدمولی کلا خیلی با نقی بدرفتاری میکنه خوشم‌نمیاد نقی خیلی ساده اس

جلوتر بری میگی حقشه😁

بابا سنگ تقلبی گذاشته اصلی رو با خودش برده

پس چرا اون صحنه رو نشون نداد هیجانی بشه

من که میگم تا حالا فرصت زیاد داشته برا دزدینولی خب هر چی بشه من که از خدامه کلا.هبردار باشه به نقی و ...

اره منم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید