2777
2789
عنوان

هدفتون از بچه دار شدن چی بود 👀 راستشو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 82 پست

دقیقاحرفتون درسته

چندروزپیش شنیدم یکی ازفامیلامون مرده فراریه وکلی پرونده داره تودادگاه زنشم معتادیه گوشه افتاده کارتن خواب شده بچشم که19سالشه توپرورشگاهه الان واقعاواسه اون بچه دلم کباب شدفقط چون پدربی عرضه ای داشته بایدهمچین مصیبتی روبکشه باباوقتی شماازپس بزرگ کردن بچه برنمیاییدچرابه دنیاش میاریدچرااون بچه بایدالان توپرورشگاه باشه مگه خانوادش مردن آخه

ظلمه این واقعاظلم دیگه بایدچجوری باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم اصلا دوست ندارم بچه دار بشم شوهرمم یکم مشکل داره که البته قابل درمانه اما خودمون نمیخوایم درمان کنیم فعلا

ببین من شرایط مالیم اینطوره ک خونه ماشین داریم اما حقوق قانون کار خوب کفاف نمیده ب نظرم

بعد یه سوال اونایی که میگید بچه روزی شو میاره 

بچه تا وقتی کوچیکه خوب اوکی 

فکر مدرسه رفتنش هم کردید؟ 

بخواد دانشگاه بره چی؟؟

ازدواج کنه چی ؟؟ الان دوره ای نیست که یه پسر ۳۰ ساله بتونه خونه بخره . من میگم اگه هم بچه دار بشم یدونه بچه میارم که حداقل تایم ازدواجش یا خواست کاسبی راه بندازه بتونم کمک کنم نه چندتا چندتا که وقتی بزرگ شدن سر چندرغاز ارث و میراث دعواشون بشه

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید
منم اصلا دوست ندارم بچه دار بشم شوهرمم یکم مشکل داره که البته قابل درمانه اما خودمون نمیخوایم درمان ...

همون کوچیکی هم کلی خرج داره لباس پوشک شیرخشک اگر خدانکرده مریض شد ک هیچ پسرمن ۴روز تب کرد ۳بار بردمش دکتر الانم فک کنم یباردیگه هم دکتر لازمه موادغذایی هم خب بایدهمچی باشه دیگه بچست تو رشده از گوشت ومرغ تامغزیجات و...

منم اصلا دوست ندارم بچه دار بشم شوهرمم یکم مشکل داره که البته قابل درمانه اما خودمون نمیخوایم درمان ...

همون یدونه هم خواهر و برادر میخواد ...

تنهایی خودخواهیه ، بعد مرگ‌ پدر و مادر ..اون فررند چکار کنه

یا خدایی نکرده اتفاقی برای اون فررنو بیفته...

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
سلامت باشیداگه کافی بود که نسل انسان ها منقرض میشد همون اول

شرایط عوض شده

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
همون کوچیکی هم کلی خرج داره لباس پوشک شیرخشک اگر خدانکرده مریض شد ک هیچ پسرمن ۴روز تب کرد ۳بار بردمش ...

خوب باز کوچیکی کنار خودته هواشو داری .اونروز یه پسری همینجا تاپیک زده بود میگفت ۳۰ سالمه هیچی ندارم هرچی هم کار میکنم باید خرج خانوادمو بدم کی بمن زن میده اخه کدوم دختری حاضره با این شرایط خودشو بدبخت کنه 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید
همون یدونه هم خواهر و برادر میخواد ...تنهایی خودخواهیه ، بعد مرگ‌ پدر و مادر ..اون فررند چکار کنهیا ...

خوب پس من همون یدونه رو هم نمیارم . بعدم مگه ما خواهر برادر داشتیم چیکار کردن واسمون بخدا ۳ ساله ندیدمشون یه زنگ بهم نزدن . و اینکه تو ده تا بچه هم بیاری بعد از پدر و مادر از هم دور میشن و الان دوره ای هستش ک آدما با دوستاشون بیشتر وقت میگذرونن تا با خانوادشون

بیشتر ببینید
خوب پس من همون یدونه رو هم نمیارم . بعدم مگه ما خواهر برادر داشتیم چیکار کردن واسمون بخدا ۳ ساله ندی ...

اینم درسته😪💔

بیشتر ببینید
شرایط عوض شده

با همین شرایط هم ،همه ازدواج میکنن تشکیل خانواده میدن همین سالی که گذشت شیش تا عروسی رفتم اینا اگه حدف تشکیل خانواده نداشتن که میموندن تو خونه مستقلشون دوست پسر بازیشونو میکردن🤷آدما شرایط احساساتشون همون