از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴 سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی) ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣ یه عدد کنکوری(:
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا الان همه تریپ فلسفی برمیدارن حداقل تا قبل چندسال کسی به این چیزا فکر نمیکرد و ذاتا تابع غریزه بود حالا الان فرصت پیدا شده مردم به ابعاد دیگه فکر کنن
قشنگ ترشدن زندگیم،خداروشکر با اومدن پسرم خیلی حال خودمو شوهرم خوبه انگار هدف داریم البته سختی هم داره بالاخره بچه مسئولیت داره بایدفکرآیندش باشیم ولی خب وقتی بچم نبود حالم گرفته بود حالا انگار بهار اومده به زندگیم با وجود رایان جانم😘
اینکه یکی رو ب دنیا اضافه کنم که یه چیزی ب دنیا اضافه کنه یا یکاری کنه زندگی بقیه راحتتر باشه
خیلی خوبه حتما تموم شرایطشم دارین
از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴 سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی) ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣ یه عدد کنکوری(:
انگیزه برای زندگی، خلق انسان که شبیهمون باشه و وقتی نگاش کنیم جوونی خودمونو تو چشاش ببینیم
اذیت نشدین؟