2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بدون ورزش لاغر شد ایا

72 بازدید | 11 پست

من عمل بینی انجام دادم سه هفته س

دکتر گفته تا سه ماه نمیتونی ورزش کنی

بعد یکماه و نیم میتونم فقط سبک پیاده روی کنم

چکار کنم لاغر بشم یه ماه دیگه عروسی دعوتم هیچ لباسی اندازم نیس

بدون ورزش میشه لاغر شد؟

همه ی اونایی که عمل بینی انجام دادن دیدم که خیلی لاغر شدن بخاطر اینکه درست نمیتونن غذا بخورن و آب کرفس که میخورن

تو لاغر نشدی اصلا؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره  با کم کردن غذا

من ورزش نمیکنم ولی شبا شام سبک میخورم غذای ظهرمم کم کردم وزن کم کردم

همزمان دمنوش دارچین هم میخورم البته اگه گرمی نداری

و صبها ناشتا آب ولرم با آبلیمو یا آب ولرم با سرکه سیب میخورم اشتهامم کم میکنه

اینجوری وزن کم میکنم

شبهاهم یه دمنوش میوه ای میخورم ک خیلی سیرکنندس و جلو پرخوری رو میگیره

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

بیشتر ببینید

رژیم بگیر آب کرفس بخور 

پیاده رویم بکن 

من دکترم بعد آتل گفت مشکلی نداره پیاده روی 

من حتی میدویدم ۲هفته بعد عملم 

چون به دو خیلی علاقه دارم 

هیچ اتفاقیم نیفتاد خداروشکر

می آید هر آنچه باید 🌱
آره با کم کردن غذامن ورزش نمیکنم ولی شبا شام سبک میخورم غذای ظهرمم کم کردم وزن کم کردمهمزمان دمنوش ...

دمنوش میوه ای چی عزیزم؟میشه لطفا بیشتر توضیح بدین منم اشتهام بالاست 

می آید هر آنچه باید 🌱
دمنوش میوه ای چی عزیزم؟میشه لطفا بیشتر توضیح بدین منم اشتهام بالاست

من فقط شبا میخورم و بعد ازون دیگه اصلا اشتهای خوردن شامم ندارم حس میکنم سنگینه 

برای دو تا استکان آب

اول میذارم آب رو تو قوری جوش بیاد 

نصف سیب درختی و نصف پرتقال روخورد میکنم با پوست فقط هسته هاشومیگیرم

میریزم تو آب جوش و دو سه تا تکه چوب دارچین و یکم زعفرون هم میریزم زیرش کم میکنم و نیم ساعت میذارم دم بکشه 

بعدا با یه قاشق عسل میخورم

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

بیشتر ببینید
ممنون گلم که وقت گذاشتین برام توضیح دادین 😊

خواهش عزیزم

بیشتر ببینید