2777
2789
ن مانتویی و، حجابش هم کاملا مناسبه، و چادری ایناهم نیس💔😅خوب منم دلم میخواد تیپ بزنم اما بابام، اجا ...

تیپ بزن

ب خودت برس

همیشه ادکلن بزن

همممیشه ضد افتاب بزن

مگه با چادر نمیشه تیپ زد؟😍😜

زیاد ب پرو پای بابات نپیچ

باباس دیگه

دلش میخواد دخترش بهترین باشه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من وقتی هنوز به دنیا نیومده بودم بابام به مامانم گفته بود حتی نمیذارم لاک بزنه .

الان ازادترین پوشش فامیل رو من دارم علاوه بر اینکه قفل خیلی چیزا برام بازه...تنها دلیل استقلال الانم اینه که به هیچ وجه کوتاه نیومدم حتی زمانی که جلو فامیل سرم داد زد .

الان اوکیم دوتامون

توام کوتاه نیا اصلا

مگه چقدر قراره عمر کنیم که پوشش رو که یه مسئله خیلی خیلی جزئی تو زندگیمونه رو هم دیگران براش تصمیم بگیرن !

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید
اینجا سایت تبادل نظر و عمومی هست همه میتونن نظر بذارن و ریپلای کنن

اوکی

تو راست میگی

من جواب استارتر رو دادم

شماام با ایشون تبادل کن

🌹🙏🌹🙏🌹♥️

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
اره فرق داره ـ. اگر متاهل باشی توپو میاندازی تو زمین شوهرت که شوهر دارم و اختیار دار زندگی و پوشش خو ...

اون موقعم اگه شوهرش گیر باشه مجبوره به حرف اون باشه و اونجور که اون میگه بپوشه😂

ی جوک بود میگفت تا وقتی خونه باباتی میگه وایسا شوهر کنی بعد هر غلطی خواستی بکن 

بعد که شوهر میکنی میگن فکر کردی خونه باباته هر غلطی خواستی بکنی؟😂

البته توهین به کسی نباشه صرفا جوک بود یجا شنیده بودم 

من با اجبار به اون صورت مخالفم میتونه تشویق کنه و چادر زیبا برات بخره یا جایزه در نظر بگیره...البته من خودمم بابام یه دوره گیر بهم میداد چون همسایه پسر هیز داشتیم ،زیر اجبار ناراحت بودم ولی خودم بعدها علاقمند شدم به حجاب

یا دافع البلیات
عبا هم بپوشم میگه چادر باید سرت باشه ی بار پوشیدم ولی کاملااا باهمون افتادم زمین چون کوتاه وو نمیشه

چادر کوتاه بخر انقدر بلند نباشه 

زندگی تمام شد دخترک یاد گرفت ارزوی بیجا نکند

یه روزی مستقل میشی زندگی خودت رو درست میکنیکافیه دانشگاهت شهر دیگه باشه کم کم مستقل میشی

اگر بزارن دانشگاه اونم ی شهر دیگی 🤦🏻‍♀️

خداکنه منم راحت بشن

ن روزی هم سرکار می رفتم چادر باید داشته باشم🤦🏻‍♀️💔بعنی هرجایی جز مدرسه باید چادر بپوشم منم نمیتونم