2777
2789
اگ ازدواجت با عشقت جور نشده ب خاطر اینکه ب صلاحت نبوده شاید اگ ازدواج میکردی اواره خیابون میشدی شاید ...

ی چیزی نوشتن خاسته ازخدا بخوام، دوباره بهم، میده ایا؟ چون خواسته ی من غیرممکنع فکرنکنم خدا بهم بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اروم صحبت کن باهاش انشاالله پشت تو باشه و بابابات حرف بزنه

چشمم مرسیییییی ی دنیا ازت ممنونم خداخیرت بده

🥺🫀

ی چیزی چطوری پیش بابام، مثللن دلبری کنم ک نگه چادر سرکن اینو بلد نیستم میشه راهنماییم کنی

ولی اون پسره دقیقا همسن، خودم بودع، کوچیک هم نبوده🥺🤦🏻‍♀️

گاهی از حسادت یا اینکه بخان شاخ بازی در بیارن اینجوری میگن ک مثلا دختره بهش بربخوره 

پسرا کلا مریضن همش دنبال اینن ک دختر مسخره کنن و بخندن بهشون توجه نکن عقب مونده ان😂

ی چیزی نوشتن خاسته ازخدا بخوام، دوباره بهم، میده ایا؟ چون خواسته ی من غیرممکنع فکرنکنم خدا بهم بده

اگ ب ضررت نباشه بهت میده

ببین دفار بزار کنارت هرروز صبح ک از خواب بیدار شدی اول تو دفتر بنویس از خدا تشکر کن هرروز یه صفحه یا چند خط بنویس تا زمانی این دفتر تمام بشه و تمام صفحاتش نوشته  شده باشه اونوقت میبینی چقد حالت خوب میشه و بعضی چیزارو بهت میده هرکدوم ک ب نفعت باشه

ب هرچی فکر کنی یا بنویسی بهش میرسی خداکه حسود نیست به همه بنده هاش خوشی و خوشبختی میده ب یکی از بچگی پول و خوشبختی میده ولی غرور داره و باعث میشه خدا بدبختش کنه ب یکیم کلی بدبختی میده چندسال بعدش خوشبخت میشه

اگ ب ضررت نباشه بهت میدهببین دفار بزار کنارت هرروز صبح ک از خواب بیدار شدی اول تو دفتر بنویس از خدا ...

چشمم، مرسیی گلم میگم، فرقی، نداره مثلان دفتر80برگ بگیرم؟ 

چشمم، مرسیی گلم میگم، فرقی، نداره مثلان دفتر80برگ بگیرم؟

ن عزیزم فرقی نداره مهم اینه هرروز صبح چندخط باخدا حرف بزنی و داخل دفتر بنویسی تا اخر روز حالت خوب میشه

هرحرفی باخدا داشتی داخل دفتر بنویس سعی کن چیزایه منفی ننویسی همش چیزایه خوب بنویس تا حال خودتم خوب خوب بشه

چشمم مرسیییییی ی دنیا ازت ممنونم خداخیرت بده🥺🫀ی چیزی چطوری پیش بابام، مثللن دلبری کنم ک نگه چادر س ...

ببین اول چادر یا عبا بخر بپوش بعد مانتو بلند بپوش بعدش کم کم هر مانتویی دوس داشتی بپوش چیزی بهت نمیگه

مانتویی هم شدی موهات بیرون نباشه ک باز بهت گیر بده

با مامانت حرف بزن بگو مانتو بلند اگ گفت ن فلان بگو پس عبا میخام با بابا حرف بزن دیگ مامانت اوکیش میکنه

هرچیزی از بابات میخایی دعوا نکن باهاش با مهربونی حرف بزنی جواب میده لجبازی نکنی کم کم خودش مهربون میشه

ببین اول چادر یا عبا بخر بپوش بعد مانتو بلند بپوش بعدش کم کم هر مانتویی دوس داشتی بپوش چیزی بهت نمیگ ...

چشم همین کارو میکنم گلم ممنونم، ازتون🫀🫀میگم، اسم اون چادر ک شبیه ب مانتوس اینا نمیدونید اسمشون چیه🫀🥺

سرت نکن بزار هی بگه توام کار خودتو بکن بالاخره متوجه میشه با زور نمیشه کسیو چادری کرد

دمت گرم چه امضای خفنی داری👏👏

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بیشتر ببینید