2777
2789
ب قول معروف شاید ب مرگ میگیره ک به تب راضی بشیشاید خیلی بدحجابی عزیزمحالا چرا دخترعمو؟ چون فقط بی حج ...

ن مانتویی و، حجابش هم کاملا مناسبه، و چادری ایناهم نیس💔😅

خوب منم دلم میخواد تیپ بزنم اما بابام، اجازه نمیده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره😅💔خیلی گیره میده

هووف. ببین یه کاری کن. اون که دوربین نگرفته دستش دنبال تو راه بیفته. ـمانتو یا شومیز مورد علاقتو بپوش. جلوش با چادر از خونه بزن بیرون. وقتی قشنگ  از محیط اطراف خونه دور شدی. چادرودر بیار مرتب بزار تو کیفت و اونجوری بگرد که حالتو خوب میکنه ـاین اجبار پدر و مادرا به داشتن چادر بدتر بچه هارو دین رده میکنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

نرفتم، ولی هعی میگه باید چادر سرکنی منم نمیتونم این چیزی ک تحمیل شده روقبول کنم متوجه نمیشه نمیدونم ...

بذار اینقدر بگه تا خسته بشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

چندبار باهاشون دعوا کردم عادی نشده، هنوز😅

بازم کوتاه نیا باید بدونن که خودت حق انتخاب داری

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید
منظورت مجرده؟ خب باشه چه فرقی داره

اره فرق داره ـ. اگر متاهل باشی توپو میاندازی تو زمین شوهرت که شوهر دارم و اختیار دار زندگی و پوشش خودمم.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹