بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون موقعم اگه شوهرش گیر باشه مجبوره به حرف اون باشه و اونجور که اون میگه بپوشه😂ی جوک بود میگفت تا و ...
نه دیگه شوهره رو خودمون میتونیم انتخاب کنیم باچشم باز. منم بابام گیر یود رو چادر. افتضاحححح.. قبل دانشکاه بهش گفتم دانشکاه قبول بشم چادرو میزارم کنار و کودتا کردم اول از مانتو تا مچ پا🤢🤢شروع کردم کم کم رسیدم یه تیپ دلخواه خودم..دیگه بابام بازنشسته که شد فهمید همه کی چادر نیست. با اونی ازدثاج کردم که اجبارم نکرد به پوشش چادر و اللنم تیپ دلخواه خودمو میزنم البته با رعایت شان و منزلت یه زن
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹
ببین بابات اگر خیلی پافشاری کرد بنظرم هی کوتاه تر بپوش مثلا شومیز با کراپ بپوش برو بیرون اونموقع بنظرم ببینه هی داره اصرار می کنه همه چی داره برعکس می شه شاید افکارش درست شد