2777
2789
من هرجا دوست داشته باشم نظر میدم مادامی که خلاف قوانین سایت نباشه کسی حق تعیین تکلیف نداره

الان بحث چی میکنی؟

ن با نظر من میخواد چادری یا مانتویی بشه

ن با نظر شما پوشش فامیلاشون عوض میشه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون موقعم اگه شوهرش گیر باشه مجبوره به حرف اون باشه و اونجور که اون میگه بپوشه😂ی جوک بود میگفت تا و ...

نه دیگه شوهره رو خودمون میتونیم انتخاب کنیم باچشم باز. منم بابام گیر یود رو چادر. افتضاحححح.. قبل دانشکاه بهش گفتم دانشکاه قبول بشم چادرو میزارم کنار و کودتا کردم اول از مانتو تا مچ پا🤢🤢شروع کردم کم کم رسیدم یه تیپ دلخواه خودم..دیگه بابام بازنشسته که شد فهمید همه کی چادر نیست. با اونی ازدثاج کردم که اجبارم نکرد به پوشش چادر و اللنم تیپ دلخواه خودمو میزنم البته با رعایت شان و منزلت یه زن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

خوب بابام گیر میده چرا چادرت کوتاه س💔

وای نمیدونم خیلی گیره باهاش حرف بزن بگو اسلام به بلندی و کوتاهیش گیر نداده تو چرا میدی این با راضیش کن کوتاهش بگیر

زندگی تمام شد دخترک یاد گرفت ارزوی بیجا نکند

از چادر بدم میاد وگرنع دین خدا رو دوست دارم

ببین بابات اگر خیلی پافشاری کرد بنظرم هی کوتاه تر بپوش مثلا شومیز با کراپ بپوش برو بیرون اونموقع بنظرم ببینه هی داره اصرار می کنه همه چی داره برعکس می شه شاید افکارش درست شد 

در مسائل خانوادگی دخالت نمیکنم 😄 . مانتو داریم تا مانتو !

خوب میدونم مانتو داریم تا مانتو ولی بگو چکارکنم ک گیر نده باهاش هم حرف زدم زیاد ب کارم نیامد

بنظرت چکارکنم؟ 

از چادر بدم میاد وگرنع دین خدا رو دوست دارم

چادر که پوشش مناسبی نیست . اصل پوشش مناسب هست که کوتاه نباشه و بدنما هم نباشه . حالا هر رنگی باشه مشکلی نیست .

ولی چادر پوشش دینی نیست .

😄