2777
2789
عنوان

اینا تحقیرم میکنن اگه ککنکور قبول نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 75 پست
محترمانه گفتم تو اون ۷سال طلاق می گرف مامانم ناراحت شد

مادرت اجازه میده این حرف هارو بشنوی اگر یکبار بگه بسه دیگه حرفینمیرنه مادرت هم با حرف هاش موافقه هم از شرایط ناراضی نیست براش مهم نیست با این حرف ها ناراحت میشی 

با مادرت صحبت کن بگو به مادرت تذکر بده دفعه بعد هر جایی باشیم شروع کنه چشمامو میبندم دهنمو باز میکنم

همین الان کل خانواده بچه های غزه جلو جاشون تیکه پاره میشه این چه حرفیهنمیخوام حس بدی پیدا کنی قطعا م ...

البته اونا هم سختی دارن جنگ به همه اسیب میزنه امیدوارم درد اونا هم تموم شه همه چی براشون درس شه  ولی میدونین حداقل از طرف دشمنه دردش کم میکنه ادم می تونه دز دشمن انتقام بگیره یا ببخشه ولی از دوست نه میشه انتقام گرف نه بخشید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادرت اجازه میده این حرف هارو بشنوی اگر یکبار بگه بسه دیگه حرفینمیرنه مادرت هم با حرف هاش موافقه هم ...

هزار بار گفتم مامان جواب فلانی بده من نمیخوام توهین کنم میگه شخصیتت نشون میدی 

بیخیال کلا پیر ها روان بهم ریز هستن پیر هاب خوش اخلاق مهربون که میشه باهاشون درد دل کرد و مشورت واسه ...

نه گاهی هم مهربون میشه وقتی چک داره یکم اخلاقش بهم می رزه به قول امروزی ها مودی هستش😂🤣

جلوی مامان بزرگت به مامانت بگو همین حالا بره طلاق بگیره

اونا به خاطر ترس و هوس خودشون موندن کنار هم . و به خاطر اینکه خشم خودشونو تخلیه کنن میگه به خاطر تو طلاق نمیگیرن

دنبال مقصر میگرده 

All is one