2777
2789
عنوان

اینا تحقیرم میکنن اگه ککنکور قبول نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 75 پست
میدونستی من از ۱۳سالگی بیرون کار کردم درس خوندم کلی چیز دیگه اگه یکی به شما بگه مادرت زندگیت صرف تو ...

عزیزم اعصاب خودت رو خراب نکن مادربزرگت فقط از بزرگی اسمش رو داره میخواد همه تقصیر هارو گردن شما بندازه چون نمیخواد قبول کنه خودشون مقصرن

عزیزم شرایطی پیش میاد مشکلات بقیه رو میبینی و میگی اینا در برابر شرایط من چقدر بدتر بودن ولی تا اون ...

شرایط بقیه با سنشون هس من سن اونا رو ندارم تجربه اونا رو ندارم هر چقدر عاقل باشم باز هم 

زندگی تمام شد دخترک یاد گرفت ارزوی بیجا نکند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم اعصاب خودت رو خراب نکن مادربزرگت فقط از بزرگی اسمش رو داره میخواد همه تقصیر هارو گردن شما بندا ...

تازه ازدواج مامانم اجبار خودش بود

شرایط بقیه با سنشون هس من سن اونا رو ندارم تجربه اونا رو ندارم هر چقدر عاقل باشم باز هم

همین الان کل خانواده بچه های غزه جلو جاشون تیکه پاره میشه این چه حرفیه

نمیخوام حس بدی پیدا کنی قطعا مشکلات هر کسی برای خودش خیلی بزرگه ولی آدم باید توی سختیها نور امیدو که خدا باشه ببینه که اونم با شکر گزاری هست

میدونی این شرایط دم کنکور طبیعی هم هستا بزار ۳ ماه دیگه مه از این جو سمی دور شدی متوجه میشی این نا ا ...

من از همه چی گذشتم وقتم به قول تو با این که کنکوری هستم درس نخوندم الان موندم چه غلطی کنم ولی اینا رفتارشون اینه برا یه کنکوری یازده روز چیز کمی نیس همش خونمون مهمون بود یا میرفتن بیرون بچه هارو میذاشتن پیش من اومدم دیدم دارن از پنجره میرن بالا مجبور شدم نگهشون دارم بعد مجبورم باهاشون برم بیرون تو این وضع تو یه ماه از استرس سه بار عادت شدم میخوام بخونم چشام تار میشه

میگفتی دخترت اگه نمیخواست بچه نمیاورد

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
عزیزم جواب مادربزرگت رو محترمانه بده از اینجور آدم هایی حالم بهم میخوره

محترمانه گفتم تو اون ۷سال طلاق می گرف مامانم ناراحت شد

من از همه چی گذشتم وقتم به قول تو با این که کنکوری هستم درس نخوندم الان موندم چه غلطی کنم ولی اینا ر ...

عزیزم مهم نیست مطمئنم رشته و شغل مناسبت با وجود این سختیها سر راهت میاد اون چیزی که فکر میکنی الان بهترینه شاید بعد ها نظرت عوض شه

اشتباه میکنی منم قبلن اینطوری بودم اما بعضیا تا بهشون جواب ندی همون‌طور بدون درک و فهم باقی میمونند ...

عزیزم صاحب کار مامانمم هس پولش میده اگه اخراج شه چکار کنه باید 

من از همه چی گذشتم وقتم به قول تو با این که کنکوری هستم درس نخوندم الان موندم چه غلطی کنم ولی اینا ر ...

کنکور قبول نشدی نهایتا برو دوباره کنکور بده 

از بس حرفی نزدی فکر میکنن مشکلی نداری

کنکور قبول نشدی نهایتا برو دوباره کنکور بده از بس حرفی نزدی فکر میکنن مشکلی نداری

وقتی حرف بزنم میگن ما بهترینیم کی مثل ما نازت میکشه