2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین

84 بازدید | 6 پست

سلام دوستان لطفا کسانی که در سال گذشته عازم پیاده روی اربعین کربلا بودن تجربیاتشون و لوازم مهم و ضروری مورد نیاز رو بگن یه کم زوده ولی خوب کم کم باید مقدمات رو چید 

تا میتونی وسیله کمتر ببر زیادم پیاده روی نکن یه جاهای رو سوار شو

ما از نجف تا کربلا پیاده رفتیم پدرمون در اومد همسفرامون خوب نبودن استراحت کافی نداشتیم پاهام تاول زد نمیتونستم راه برم اخرش اینا رو ول کردم سوار شدم و خیلی شلوغ بود

یه وقت دیگ بری بهتره

ی روایت هس خیلی ب دلم نشست امام علی جلودربودانتخاب میکردکی بره داخل خونه ی مجلسی بودامام علی روبه حضرت عباس میکنه میگه توبمون جلودرمن برم حضرت عباس وقتی دیدباباش رفت روکردبه مردم گفت بابام رفت همه برن تو🖤التماس دعااسی🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی دست لباس اضافه نخی یا کتان

دینار

دستکش ی بار مصرف کرم ضد آفتاب

چسب زخم

جوراب

چفیه

کلاه افتابی

مسواک خمیر دندون قرص مسکن و دلپیچه اینا

شامپوی کوچیک مهرو سجاده جیبی کتابچه دعا مخصوص عراق

و همون کوله پوشتی و اگه سختت نیست یک ملافه هرجا بشینی رو فرش هم باشه خوبه ملافه داشته باشی

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید

خوش به سعادتتون 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید
خوش به سعادتتون

این روزها خیلی راحت هست هوا هم گرم نیست کاروان های ک زود می‌برن میارن توقف زیاد ندارن 

پ ن هزینه شونم خوبه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید

جانم جانم

حالتو، ذوقتو، ارادتت رو خریدارم

و چقد سعادتمندم که درک میکنم

این تاپیک پارسال منه، صفحه اول دلنوشته+ضروریات و ملزومات پیاده روی اربعین رو نوشتم. بخون و پیشاپیش زیارت نوش جسم و جانت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14248266/زائر-کرببلایمشما-به-این-تاپیک-دعوت-شدید?postId=349106475