2777
2789

اگه اره قبول نشدم کجا برم

امروز مامان بزرگم گفت تو به درد نخوری زندگی دخترم تباه کردی اگه تو نبودی از بابات طلاق می گرفت با یکی دیگه ازدواج می کرد چرا چون تو مهمونی زنونه رفتم جلو اینه رژ زدم مهمونی زنونه شامم دیر تموم کردم سفره رو بقیه جمع کردن میگه رفتیم خونه فلان کس مادرش عادت بود سفره جمع کرد بعد خود من هم وضعم همینه تازه تو یه ماه سه بار عادت شدم با این حال لباس ها رو تا کردم جارو برقی کشیدم دستمال کشیدم میگه دخترم زندگیش فدای تو کرد اخه چطور دلم نشکنه دلم میخواست جیغ بزنم بشینم یه گوشه گریه کنم میخواستیم لباس بخریم تا خود فروشگاه گریه کردم بی صدا از چشمام اشک می ریخت مگه گناه من چیه خب اگه بابام نمی خواست تو این ۷سال طلاق می گرفت مامانم بابام دوس داره حای الان نمی دونم مشکل این ها کی تموم میشه بسه بابا دیروز سر پفک گفت ندید بدید مامانمم خوبه ولی اگه کارا

طبق میلش پیش نره امکان داره بگه اون یکی فامیلا هم که پیگیرن

زندگی تمام شد دخترک یاد گرفت ارزوی بیجا نکند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امیدوارم ناراحت نشی درسته حرف مادربزرگت بی انصافی بود ولی فکر کنم یکم زودرنجی و بهتره از الان روش کار کنی 

میدونی برای فرزندی که هنوز به طور جدی وارد جامعه نشده یعنی دانشگاه و کار و ازدواج دعوای پدر مادر و مشکلات خونه براش مثل جنگ جهانی اوله

مادربزرگت 🐄 شده 

اهمیت نده به حرفاش 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
بیشتر ببینید
خب تقصیر مامانته چرا جلوی مامانش درنمیاد پدر مادرت نباید به کسی اجازه بدن حرفی بزنه

چون کنارش کار میکنه اگه اخراج شه خرجش در نمیاد برا همین باید سکوت کنه

عزیزم امیدوارم ناراحت نشی درسته حرف مادربزرگت بی انصافی بود ولی فکر کنم یکم زودرنجی و بهتره از الان ...

میدونستی من از ۱۳سالگی بیرون کار کردم درس خوندم کلی چیز دیگه اگه یکی به شما بگه مادرت زندگیت صرف تو کرد زندگی تو باعث بدبختی زندگی اون شد چکار میکنی

عزیزم امیدوارم ناراحت نشی درسته حرف مادربزرگت بی انصافی بود ولی فکر کنم یکم زودرنجی و بهتره از الان ...

منم ادمم احساسات دارم شاید زود رنج باشم باید رو پیشونی هرکس بنویست شکستنی تا مراقب باشن

الان ناراحت شدن تو مهمه یا اونارو دادی بشون ک اینجوری میکنن قبول کن

رو ندم چکار کنم به صاحب کار مامانت بی احترامی میکنی حرفی هم بزنم تا چند روز مامان و بابام دمار از روزگار من خوشبخت در

میارن🥺🥺🥺🥹

میدونستی من از ۱۳سالگی بیرون کار کردم درس خوندم کلی چیز دیگه اگه یکی به شما بگه مادرت زندگیت صرف تو ...

چون میدونم مادر آدم هیچوقت همچین حسی به آدم نداره سعی میکردم به حرف الکی آدم های الکی تر توجهی نکنم سخته ولی باید تمرین کنیم

رو ندم چکار کنم به صاحب کار مامانت بی احترامی میکنی حرفی هم بزنم تا چند روز مامان و بابام دمار از رو ...

اعصابم خورد شد

ی بچه رو گذاشتن جلوشون ظلم میکنن:/

No, take me home, take me home where I belong ;I got no other place to go