2777
2789
عنوان

از خونه مادربزرگم خیلی بدم میاد 💢

255 بازدید | 15 پست

اه اه، همگی از من کوچیکتر. 

خونه چهل متره، صدای بچه و دعوای بچه و نگهداری از بچه و واقعا ازهمگی خیلی بدم میاد. 

این وسط که ناهار رفته بودیم فقط باید بچه نگه میداشتم. 

از خواهر خودمم بدم میاد، چیه بچه تا یکی دوسالگی شیرینه.. واقعا.. 

ماهی هم میخواستم یه قاشق بخورم اصلا عوق زدم نزدیک بود بالا بیارم 😑

کلا بدم میاد ازخونشون 2/10 نمره میدم

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادر بزرگ و جود پرمهر خودش دنیای برکت است 

وقتی خدای نکرده سایه اش کم شود مثل من فقط دلتنگی برایتان می ماند تا زنده هستند قدردان زحماتشان باشید البته من عاشق هر دو مادربزرگم بودم و جای خالی آنها را همیشه حس می کنم 

زن یعنی زندگی 

چرا مگه خواهرت چن سالشه 

خب عزیزم ماهی دوس نداری تخم مرغ میپختی 

منم از خونه مادربزرگم بدم میاد ولی حالا دلیل من برعکس شماس. همه بزرگن و من حوصلم خیلی سر میره چون همش راجب خرید خونه و از این چیزا حرف میزنن و کلا حال نمیکنم 

40 متر خیلی کوچیک باید برن ی جای بزرگتر ... الان تعدادشون زیاد

خونه واقعا کوچیکه البته سه طبقه‌است کلا.. همض واسه خودشونه

مادر بزرگ و جود پرمهر خودش دنیای برکت است وقتی خدای نکرده سایه اش کم شود مثل من فقط دلتنگی برایتان م ...

اشکالی نداره میگذره

چرا مگه خواهرت چن سالشه خب عزیزم ماهی دوس نداری تخم مرغ میپختی منم از خونه مادربزرگم بدم میاد ولی حا ...

انقدر بد غذام که.. تخم مرغ آپیز باشه خوبه وگرنه ناهار قرمه سبزی داشتن منم غذارو عوق شدم نمیدونم چرا اینجوری شد