گفتم یعنی چی میگی هدفام مهم ترن باید بگی هدفامون اینجوری که میگی یعنی اصلا منو نمیبینی و فقط داری خودتو میبینی همیشه همینجور بوده گفته من نگفته ما در صورتی که همیشه من گفتم ما ولی شوهرم همیشه فقط خودشو میبینه هدفای خودشو میبینه و به من میگه بشین خونه فقط چرا چون میخواد راحت تر به هدفاش برسه ولی نزاره من پیشرفت بکنم بعد میگن آدم چرا طلاق میگیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب حرف ساده است..نصفش میکردی چ میشد عزت خودتو پایین می آوردی..درست بشو نیستن ک
دلم خنک میشد، من یکی اذیتم کنه اول باید بزنمش نزنمش خودم گریم میگیره
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
تاماممممم اینجپر ادمها پقتی به هدفشون رسیدن دیگه کمپلت زنشونم یادشون میره..هوس دختر ترگل و ورگل و خوشگل میکنن . بهونشونم اینه زنم سطح فکر و تحصیلاتش با من یکی نیست درکم نمیکنه. منو نمیفهمه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹