2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم درکم کن بعد میگه من هدفام مهم ترن

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اقتصادی میخواد ماشین مورد علاقشو بخره ولی هیچ وقت چیزی رو به اسم من نکرده تازه مجبورم کرد اول زندگی ...

شما هم یه هدف برا خودت بزار و مطابق همون هدف ماهیانه ازش پول بگیر و پس انداز کن ،مثلا بگو چند ماه یبار باید یه ربع سکه یا یه سکه یه گرمی بخرم

شوهر فرق داره

شوهرم صبح میخواست با رفیقاش بره بیرون ساعت ۹ صبح بیدار شد جالبش اینه منو هیچ وقت نمی‌بره بیرون میگه خستم بعد صبح پا شد کلی به خودش رسید رفیقاشم هیچکدوم بهش زنگ نزدن دلم خنک شد نتونست بره بعد بهم چی میگه من بخاطر تو نرفتم خواستم بگم آره منم خرم اونا تورو نبردن وگرنه میخواستی بری 

شوهر فرق داره

فرق داره میدونم باید احترامشم نگه داشت 

ولی آخه اگ اون واس تو و خواسته هات ارزش قائل نباشه چی؟!

برگشته ب زنش گفته هدفام مهم تره من ب جا اسی ناراحت شدم🥲💔

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

خب اون ب هدفاش برسه شما رسیدی

اگ اون ماشین مدل بالا بخره واسه شما هم خوبه

منم شاغل بودم بعد بچه دار شدن نشستم خونه بچه داری میکنم.همسرم ماشین خوب خرید زیر پای منه خونه بهتر واسم خرید .هیچکدومم ب نام من نیس .نمیگمم چرا بنام خودته

باهم زندگی میکنیم 

شما مثلا هدفت چیه؟ شاغل نیستی میشینی خونه دیگ

هدفای اون چیه ک درکت نمیکنه؟انتظار چ درکی داری

شفاف نمیگی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

من خودم از این موضوع خوشم نمیاد ولی حقیقت این هست که کسی که پول داره میتونه هدف داشته باشه. تو اگر پول نداشته باشی اگر شغلی نداشته باشی هدف و برنامه ای هم نداری و وقتی زن در این موقعیت قرار بگیره باید برای اعضای دیگه خانواده کار کنه و زحمت بکشه تا اونا به هدف هاشون برسن.

مایی وجود ندارن اونا هم که میگن ما سر شیره میمالن. منظورم فقط مردهاست

خب اون ب هدفاش برسه شما رسیدیاگ اون ماشین مدل بالا بخره واسه شما هم خوبهمنم شاغل بودم بعد بچه دار شد ...

خوب اون به خواسته های من جواب نمیده فقط به خواسته های خودش جواب میده 

فرق داره میدونم باید احترامشم نگه داشت ولی آخه اگ اون واس تو و خواسته هات ارزش قائل نباشه چی؟!برگشته ...

گفتم ک شوهر من در بدت بن شرایط روحی منو تنها گذاشت..دلش ی حال زن مردم سوخت ولی نگاه ب دل زن خودش در همان شرایط مشابه نکرد..

من تازه زایمان کردم ولم کرد رفت بیرون هرچی خانواده اش گفتن بمون پیشش گفت نه خودش گفت بیام باهاشون حالا الکی از طرف من حرف میزد

مادرم مرد ولم کرد رفت تفریح...

لازم بگم‌‌‌ باز...

گفتم ک شوهر من در بدت بن شرایط روحی منو تنها گذاشت..دلش ی حال زن مردم سوخت ولی نگاه ب دل زن خودش در ...

وای بمیرم برات🥲🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید
همیشه بهم میگه هدفام مهم ترن

خوب بگه.

یاد بگیر ازش. توهم برو دنبال هدفات. برو سراغ درس آموزش ورزش شغل عالی

چرا منتظری اون کاری بکنه. مردا از هیچیشون برا همسراشون نمیگذرن

توهم یاد بگیر زرنگ باشی

خوب اون به خواسته های من جواب نمیده فقط به خواسته های خودش جواب میده

خواسته هات چین؟

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید