2777
2789
عنوان

شما باشید ماشین به پدر شوهر قرض میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 20911 بازدید | 349 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ما اصلا درموردش فکرم نمیکنیمهمسرم میاد میگه سوییچ و مدارک و دادم بابام و تمامدکترم داشته باشم اسنپ م ...

دقیقا اصلا موضوع پیش‌پا افتاده ایه. برادرشوهرمن نزدیک یه سال با شوهرم قهر بود ج تلفنشم نمی‌داد چند وقت پیش دیدم منم انفالو کرده حالا نمیدونم وقتی قهر بود انفالو کرد یا وقتی آشتی کرده بعد هردفعه ماشین میخاد میاد میگیره ماهم نه نمیاریم تازه شوهرم میخاد زنگش بزنه بگه ماشینو بیار من نمیذارم میگم کارش تموم بشه خودش میاره 

منم بخدا دلم نمیسوزه چون فرق گذاشت بین بچه هاش چون دو چشمی نگاه کرد به هرکی بیشتر کمک کرده خب همونم ...

عزیزم می‌دونم خیلی اذیت شدی ولی به نظر من شما بزرگواری کن و بهش بده هر چند که اون کمک نکرد بازم بالاخره حق به گردن پسرش داره شما مهربونی کن باور کن خدا برات جبران میکنه گلم

بعضیا اینجا انسان هارو ،سگ تو خیابون میبینن که جفت میگیرن میزان تولشونو بزرگ میکنن ول میکنن به امون خدا ،یادشون رفته رابط فرزند، والدین انسان با حیوان فرقش چیه 

اگه خیر خوبی دیدین  و صلاح دیدید مالتونو بدین اگه دلتون نیست مالتونه اختیارشو دارین 

همبنایی که میبینی میگن کفتاری و چه کاره حسنی و به تو چه و..یه نگا به تاپیکاشون کنی جلوی شوهرشون یا س ...

باباش پژو ۴۰۵ مدل ۹۷ شو فروخت داد به پسر بزرگش 

میخواس نده 

حالا به هرکی داده از همونم طلب ماشین کنه

دیگه والا من نمیدونم درون رابطشون چجوریه. ولی در کل اگه رابطه نرمال باشه چند روز ماشین قرض دادن کار ...

ماشین خودشو فروخت پولشو تا قرون آخر داد پسر بزرگش 

الان پسر بزرگش بهش ماشین نمیده ماشین مارو میگیره 

زورم میاد