2777
2789
عنوان

از مردا متنفرم و بدم میاد

253 بازدید | 17 پست

حاااااااااالم ازشون بهم میخوره حالممممم 

قانون ازاد بزارن اسید میریزم رو همه شون 

پارسال بود رفتم سرکار 

برای اینکه بابام دستش جلو کسی دراز نشه و خودمم مستقل بشم 

از ۴عصرتا ۱ شب رفتم سالن کاری تو کافه رستوران و غذا میبردم و میاوردم و میز ام تمیز میکردم جلو ۲۰۰تا مشتری 

نه بیمه ن اظافه کاری ن سرویس برگشت هیچی نداشت برای ۶م پول تازه کلی ام توهین شنیدم 

بعد از اینکه گفتم نمیام و پولمو ک گرفتم ب کارفرماهاش 

فحش دادم و.... تو کل محل پر کردن ک من دختر خرابی ام و جن ده ام (محل کارم سر کوچا مون بود)

من اینجا هیچ کس ندارم و مادرمم معلول 

اینام پشت سرم همه چی میگن و من فقط سکوت میکنم ...

امروز رفتم داروخونه چون بسته بود همه جارو گشتم تا ی شبانه روزی پیدا کردم پشتم شنیدم گفتن فلانی شبکاره 

یکی دیگ ام منو دید زیر لب گفت نکبت 😐

واقعا مردا چرا انقدر نجس و لجنن 

مگ دیدی اخه 😐

من حتی عکس ام تو پروفایل ام ندارم 😐😐😐

هرچه در جستن آنی ،آنی 

اگه میتونی از اون خراب شده برو شهر دیگه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چه محله عجیبی 

هرچه زودتر از این سم دور شو

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

عوضی همه جا هست نباید بگی مردا بگو نرهایی با مغز های زنگ زده و پوسیده

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

عزیزم هروقت چیزی اذیتت کرد همون لحظه بگو ک جمع نشه تو دلت و یهویی اینطوری منفجرنشی فحش بدی و بشی تقصیرکار

مخصوصا تو محیط کار ک همه گرگن همون لحظه باید از حقت دفاع کنی

من چندین جا فروشندگی کردم قبلا و هیچکدومش بیمه و اضافه کار نمیدادن! بیمه خیلی گرونه و تاحالا ندیدم جایی بجز منشی مطبا و افق کورش و دیلی مارکت و..بیمه کنن

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟