2777
2789
عنوان

اومدیم چابهار تجربه خوبی نبود برام

| مشاهده متن کامل بحث + 2914 بازدید | 98 پست
فقط مردم نیس ک من به شخصه فقط واسه خرید مسافرت نمیرم مکان های تاریخیگردشگری هم دوست دارم برمالان این ...

دورت بگردم منو راهنمایی کن

من می‌خوام برم تو کپر  پیش مردم بشینم.میذارن برم خونشون

چابهار بی نظیره. چجوری جایی ندیدی؟ گشت منطقه شرق داره غرب و داخل، ما خودمون با تورهای داخلی همونجا م ...

بجز ساحل چندجا رو معرفی کن

بجز ساحل و منطقه ازادش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بجز چارتا درختدریا دارهابشار دارهکوه دارهتلکابین دارهجنوب فقط دریاس

حرف من نیست ..... اون به جنگل عادت داشت اینطوری میگفت

برای شما هم الان جنوب اینطوریه

البته من خودم چابهار نرفتم

ولی عکس های دریا و ساحل و ... رو که می بینیم خیلی قشنگن

یا حتی خوراک ها و ماهی و .... برای ما یه بخش از جذابیته که شما واست عادیه اصلا

ولی خب اون منطقه واقعا محروم هست و برای همین میگی جنگ زده ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
همون هزینه ی سفر چند روزه ی جنوب و چابهار و کیش رو بزارید و برید یه روز روسیه یا ترکیه رو بگردیدخیلی ...

شوهرم بخاطر خانوادش اومد

البته اونام همش خونه هستن بیرون نمیرن

ما بیشتر از اونا بیرونیم

همون هزینه ی سفر چند روزه ی جنوب و چابهار و کیش رو بزارید و برید یه روز روسیه یا ترکیه رو بگردیدخیلی ...

یک روزه اخه؟؟؟؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیشتر ببینید

کلا مسافرت بیستر از سه روز اشتباهه

هرچقدرم شهر پر مکان پر تفریحی باشه روز دوم  و نهایتا تا صبح روز سوم میشه جمع و جورش کرد

برای همین تورها اکثرا سه چهار روزه س

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
چیه عباس اقا.بگو چند تا کشور رفتی با اینهمه ادا.بیا پایین تو رو‌خدا.خسته شدیم‌از پزاتون😂

اسم من مشخصه اینجا، شما همچنان با تعداد پست و فعالیتتون خودتون رو خواننده خاموش میدونید البته عباس آقا لابد بهتون بیشتر میاد 😉

دقیقا کامنت کامنتی بود که ما مرکز جهانیم و مهد تمدن و..... به جای واکنش به من و توهین و تمسخرهاتون ، بهتره از اینترنت دستتون کمی بهتر استفاده کنید  

اونوقت شما هم می پذیرید ما مرکز جهان نیستیم ...... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید