2777
2789
عنوان

اومدیم چابهار تجربه خوبی نبود برام

| مشاهده متن کامل بحث + 2942 بازدید | 98 پست
حتی قیمت هتلم همون قیمت هتل تو کیشهچقدر مقاومت میکنید دربرابر فهمیدن

😂چون تازه تو ترکیه بودم و کاملا قیمت ها دستمه الان هتلی شبیه داریوش نزدیک پونزده هزار لیر هست لازم نیست آنقدر خودتو اذیت کنی داخل بوکینگ سرچ کنی میبینی که هزینه اقامت و پرواز ترکیه و غذاش دو برابر کیش هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😂چون تازه تو ترکیه بودم و کاملا قیمت ها دستمه الان هتلی شبیه داریوش نزدیک پونزده هزار لیر هست لازم ...

باشه جونم

شما برو کیش اندازه سفر مسکو و ترکیه هزینه کن

جلوت رو گرفتم مگه؟

اتفاقا منم قیمت سفر مسکو تهران رو دارم و ترجیحمم همینه خداروشکر

موفق باشی

🦦
باشه جونمشما برو کیش اندازه سفر مسکو و ترکیه هزینه کنجلوت رو گرفتم مگه؟اتفاقا منم قیمت سفر مسکو تهرا ...

☺️تازه از ترکیه برگشتم و ترجیح میدم حرفی نزنم که هیچ سندی پشتش نیست الانم وقت رفتن به کیش نیست گرم هست 

☺️تازه از ترکیه برگشتم و ترجیح میدم حرفی نزنم که هیچ سندی پشتش نیست الانم وقت رفتن به کیش نیست گرم ه ...

عزیزم نمیدونم مشکلت چیه

ولی من بر حسب تجربه ای که از سفرام داشتم پیشنهاد دادم

امیدوارم آروم تر بشی

🦦
عزیزم نمیدونم مشکلت چیهولی من بر حسب تجربه ای که از سفرام داشتم پیشنهاد دادمامیدوارم آروم تر بشی

☺️اگه دو دفعه سفر خارجی برید متوجه میشید که خیلی بیشتر از ایران خرج می‌کنی اگه میگفتی وان ترکیه باز تو ذهن آدم می‌گنجید 

آدم قراره بره تفریح کنه نه بره تو کف پارک بخوابه 

یا غذا نخوره و آب و سوغاتی نخره 

کسی که چند بار خارج از ایران رفته باشه متوجه میشه که این حرفی که میزنی نشدنی هست اومیدوارم به آرزو هات دست پیدا کنی

چون حتی دیدن مکان های تاریخی همین الان تو ترکیه از پنجاه یورو شروع میشه رفتن به جزایر استانبول هر کشتی نفری پونصد لیر هست نمی‌دونم چجوری داری حساب می‌کنی 

قیمت هر تاکسی تو استانبول کیلومتری هست که نزدیک ترین مکان ها نزدیک پونصد شیصد میشه 

کسی با شما مشکلی نداره اما داری حرفی میزنی که اصلا درست نیست 

☺️اگه دو دفعه سفر خارجی برید متوجه میشید که خیلی بیشتر از ایران خرج می‌کنی اگه میگفتی وان ترکیه باز ...

اولا من مسکو رو گفتم که قیمت روبلش نصف لیر ترکیست

و پارسال خودم همراه مادرم سفر دونفره به مسکو داشتیم و یک صبح تا شب بودیم و برگشتیم و هزینه مون اندازه ی سفر کیش همون سالمون شد

دوما شما ترکیه با اون وضع تورم مزخرفش داری با روسیه مقایسه میکنی؟ همین نشون میده تنها مسافرت خارجی ای که رفتی همون ترکیه بوده

من صادقانه گفتم هزینه ی یک روز سفرم به روسیه و گرجستان خیلی کمتر از هزینه سفر ۳ ۴ روزم به کیش و قشم شده

امیدوارم شماهم به آرزوهات برسی که با چهار بار سرچ زدن تو علی بابا و دیدن قیمت تور ۱۵ تومنی فکر نکنی همه چیز میدونی و خودت هم تجربشون کنی

🦦
اولا من مسکو رو گفتم که قیمت روبلش نصف لیر ترکیستو پارسال خودم همراه مادرم سفر دونفره به مسکو داشتیم ...

تاپیک قبلمو بخونی متوجه میشی که گرجستان ارمنستان رفتم 

و نیاز به ثابت کردن ندارم میتونم از مهر پاسپورتم عکس بزارم 

روبل روسیه دو هزار هست لیر ترکیه سه هزار تومن درحالی که آب تو روسیه صد روپل و تو ترکیه پنجاه لیر