2777
2789
عنوان

اومدیم چابهار تجربه خوبی نبود برام

| مشاهده متن کامل بحث + 2942 بازدید | 98 پست
خانم من درشت بار نکردمواقعا الان فصل بدیهگرمای بدی دارهفقط زمستون دی و بهمن هواش بنظرم بهتر باشه

مردمش چطورن؟؟

مثلا بریم اونجا تعارف میزنن بریم تو کپرها چند دقیقه بشینیم 

یا مثلاً اگه سوئیت اجاره گرفتیم 

دعوتشون کنیم 

میان؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همون هزینه ی سفر چند روزه ی جنوب و چابهار و کیش رو بزارید و برید یه روز روسیه یا ترکیه رو بگردیدخیلی ...

دقیقا  منم خواستم همینو بگم ،اصلا ارزش نداره  داخلی

میشه برای حاجترواییم صلوات بدی۱۳ ساله حاجتروا نشدم السلام علیک یا ابا عبدالله  

مردمش چطورن؟؟مثلا بریم اونجا تعارف میزنن بریم تو کپرها چند دقیقه بشینیم یا مثلاً اگه سوئیت اجاره گرف ...

عزیزم همه که کپر نشین نیستن

فقط یه عده معدودی

معلومه که تعارف می کنن.. ساده تر از اونن که فکرشو می کنی ولی فقط بین راه ها نباید اعتماد کنید زیاد جاده نه اینکه خیلی نا امن باشه ولی امنیت آنچنانی نداره مردم بلوچ خیلی سادن.. بعدم اینجا فقط بلوچ نیست افغان و پاکستانی و اینام زیاده

༺🖤༻
مردمش چطورن؟؟مثلا بریم اونجا تعارف میزنن بریم تو کپرها چند دقیقه بشینیم یا مثلاً اگه سوئیت اجاره گرف ...

همه جا خوب و بد داره 

ولی خونگرمن

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بله عزیزمکیش روهم باید با هواپیما برید خبالبته من از قیمت امسال پرواز به مسکو خبر ندارم ولی واقعا ار ...

تقصیر خودمه خیلی جلوتر باید لج میکردم به شوهرم میگفتم پول کنار بذاره یا اقساطی بریم کشور دیگه 

من باید در برابر خانوادش کوتاه نیام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بیا شمال

شوهرم خانواده خانواده میکنه

کاش میشد مجردی بیام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حرف من نیست ..... اون به جنگل عادت داشت اینطوری میگفتبرای شما هم الان جنوب اینطوریهالبته من خودم چاب ...

منم شمالی ام برا ما هم جنگل و دریا و کوه اینا خیلی عادی اس چون داریم زندگی میکنیم اینجا  و اینقدر مثله مسافرا جذابیتی نداره میدونیم خیلی قشنگه ولی اینجوری نیس بخوایم همش بریم

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

منم شمالی ام برا ما هم جنگل و دریا و کوه اینا خیلی عادی اس چون داریم زندگی میکنیم اینجا و اینقدر مث ...

بحث تنوعه

بنظرم سفر ب جایی ک هواش خوب نیس و تنوع گردشگری نداره اشتباهه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرم خانواده خانواده میکنهکاش میشد مجردی بیام

شلوغ شده 2 میلیون و خورده ای مسافر اومد حیف ایشالا ی روز بیاین

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

بحث تنوعهبنظرم سفر ب جایی ک هواش خوب نیس و تنوع گردشگری نداره اشتباهه

درسته. من خیلی دوس دارم جنوب برم با خانواده تابستون ولی نمیدونیم کدوم شهرو بریم ابادان یا بوشهر یا ..

منم شمالی ام برا ما هم جنگل و دریا و کوه اینا خیلی عادی اس چون داریم زندگی میکنیم اینجا و اینقدر مث ...

آفرین دقیقا منظورم همینه

اسی دریای جنوب رو زیاد دیده

برای مسافرت بهتر بود جای دیگه ای میرفتند

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
تقصیر خودمه خیلی جلوتر باید لج میکردم به شوهرم میگفتم پول کنار بذاره یا اقساطی بریم کشور دیگه من بای ...

ناراحت نباش عزیزم

ایشالا میرید

خداروشکر لیر و روبل مثل دلار نیستن که یهو برن بالا

وقت دارید

🦦