2777
2789

بعد ۱۳ بدر سه روز اسهال شد خوب شذ

دو باره بعده یه هفته یک روز شد خوب شد

بازم از دیروز بعد ازظهر شروع کرده

چیکار کنم توروخدا

دکترشم امروز نیست پنج سالشه

راستی همه چی هم امتحان کردم غیر از نبات سوخته

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

کپسول یوموگی معجزه میکنه

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش مدفوع دادی؟

عفونت روده نگرفته؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

۷تا دونه اسپند بزار رو زبونش با آب قورت بده بره

عالی۶

معلم عزیز در مورد مسائل شغلیت ، تو رو به مقدساتت تاپیک نزن...نزن...نزن...میدونی وقتی تاپیک میزنی چی میشه؟...من بهت میگم...تو این فضای ضد معلم، یکسری میان و توهین میکنن..من بشخصه حلالت نمیکنم

بیشتر ببینید

ببرش دکتر عمومی ، آی بدنش کم میشه ها ، حد اقل یخ سرم می زنن براش خوب میشه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

آزمایش مدفوع دادی؟عفونت روده نگرفته؟

نه ندادم اخه طبیهی بود معمولی خداروشکر بد نبود حالش خودشم قبلنا سابقه نداشت اون روزی که اسهال کرد ظهرش تره محلی خورده بود گفتم لابد از اونه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍