2777
2789
من اولین النگو خرید عروسیمون طلا ۱و۲۵۰ بود آخرین بار هم سال پیش طلا خریدیم انگشتر گرمی ۲و۷۵۰

و منی که حلقه ازدواجم رو با طلای گرمی ۹۶ تومن خریدم🥺

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فک کنم بازار دوباره داره خراب میشهاینا زمانی که روسیه و آمریکا صحبت کردن توافق ایران و آمریکا رو بست ...

منم همش حس میکنم مثل بورس میشه.

خودمم هر ماه یکقدار میخرم برا من فرقی نداره چون شوهرم ولخرجه لااقل برام پس انداز میشه اما اونایی که سرمایه زیاد گذاشتن براشون میترسم واقعا

حالا جالبه من از موقع که گرون شده سلیقه ام رفته به سمت طلای کلفت و گنده قبلش ظریف دوست داشتم😂😂😂

من طلا دوست نداشتم غر میزدم و گردنم نمینداختم 

الان ک انقدر گرون شده دیگه دوست دارم

😂😂

حالا جالبه من از موقع که گرون شده سلیقه ام رفته به سمت طلای کلفت و گنده قبلش ظریف دوست داشتم😂😂😂

خدارو شکر فکر کردم فقط خودم اینجوریم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕