2777
2789
عنوان

با یکی اومدم بیرون بوی عرقش حالمو بهم میزنه😑🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 76 پست
خانمه ؟ به نظرم بهش بگو خیلی زشته واقعا بذار متوجه بشه قبل اینکه بیاد بیرون دوش بگیره و از ادکلن است ...

آره ۳۴ سال داره . چون چاقه قراره عمل کنه همه چی بود بهش برمیخورد ۱۲۴ کیلوعه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شیشه های ماشین رو بیار پایین دیگ مجبوری تحمل کنی

پایین بود هممممش الآنم اومدیم کتابخوانه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید
مام اسپری سورملینا رو بهش معرفی کن 😆

جر🤣🤣🤣🤣

بیشتر ببینید
شیشه های کتابخونه رو هم بیار پایین 🤣🤣

جررررر🤣🤣🤣

بیشتر ببینید
پایین بود هممممش الآنم اومدیم کتابخوانه

من چند روز پیش باید با یکی امتحان  گروهی برای دانشگاه میدادم

بعد یه دختره شانسی باهام همگروهی شد

ببین هم بدنش بو میداد هم دهنش

دیگ من عصبی شدم گفتم هیچی نگو بزار بنویسم دارم خفه میشم از بوی بدی ک میاد

مطمئنم فهمید دارم ب خودش اشاره می‌کنم و ناراحت شد ولی واقعا عصبی شده بودم

هیچ راه فراری نداری

با هر بار تکون دادن دستاش بوی بیشتری رو حس میکنی عزیزم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

آره ۳۴ سال داره . چون چاقه قراره عمل کنه همه چی بود بهش برمیخورد ۱۲۴ کیلوعه

کسی که اضافه وزن داره طبیعیه زیاد عرق می‌کنه ولی اگر رعایت کنه اصلا بو نمیده متاسفانه رعایت نمیکنه این خانم اگر دوش می‌گرفت لباس زیرش رو عوض میکرد از مام و بادی اسپلش استفاده میکرد بوی گل میداد

خانمه ؟ به نظرم بهش بگو خیلی زشته واقعا بذار متوجه بشه قبل اینکه بیاد بیرون دوش بگیره و از ادکلن است ...

واقعا تو میتونی 

بهش بگی ؟

خیلی سخته هیچ نمی تونم بگم طرف مشکلش رو

روم نمیشه اصن

معجزه شکر گزاری...