2777
2789
عنوان

بیاید از مردای اطراف تون بگین

190 بازدید | 19 پست

من جز بابام کسی تو زندگیم نیس که اونم گندش بزنن حالم ازش بهم میخوره حتی شبا که میاد تو خونه از اتاق نمیرم بیرون تا قیافه نحسشو نبینم

ولی تازه تازه دارم به این حرف نی نی سایتی ها میرسم که میگن مرد خوب اصلاااا وجود نداره

دختر شیرازی پر انگیزه🤤جذب کردن جنس مخالف رو نمیدونم ولی برای دور کردنش اگه نیاز به کمک داشتین بگید، من توش استادم

چجوری به این نتیجه رسیدی؟

اینهمه مرد خوب

به همون نسبت زن خوب و زن بد هم داریم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
چجوری به این نتیجه رسیدی؟اینهمه مرد خوببه همون نسبت زن خوب و زن بد هم داریم

اونجوری که روزی هزار تا تاپیک از خیانت مردا و هیز بودن و دق مرگ کردن خانوما میبینم

والا ما که ندیدیم

دختر شیرازی پر انگیزه🤤جذب کردن جنس مخالف رو نمیدونم ولی برای دور کردنش اگه نیاز به کمک داشتین بگید، من توش استادم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونجوری که روزی هزار تا تاپیک از خیانت مردا و هیز بودن و دق مرگ کردن خانوما میبینموالا ما که ندیدیم

خب چون مشکل داره تاپیک زده

مثلا من تاپیک بزنم شوهرم خیلی خوبه فداش بشم؟؟؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

چرا وجود نداره هرکی میاد اینجا فقط بدی هارو میگه تاحالا دیدی کسی بیاد بگه زندگیم خوبه یا شرایط مالیمون اکیه همش مشکلات ودعواهای خودشون رومیگن

من از بابام وهمسرم خیلی راضیم آدمای خوبین 

اگر زیر ۱۸ سالی این سایت برات مناسب نیست

زندگیت رو ممکنه به فنا بده

همینطوری که الان ذهنت رو مشوش کرده

بیشتر ببینید

والا مردای اطراف من همه هار شدن.. ب راحتی زن طلاق میدن.. مغرور شدن.. نمبتونن خرج  زنو بدن دختر مردمو  بدبخت میکنن

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

بابام خیلی مهربونه وخیلی محبت میکنه داداشم هم از وقتی ازدواج گرده زنش خیلی از رفتارهاش تعریف میکنه 

همسرم هم خیلی مهربون و با محبته و خیلی کمکم میکنه 

شوهرهای خواهرشوهرهام هم یکی از یکی بهتر

اینها مردهای اطرافم هستن

آهان همسایمون هم شوهرش بازنشسته شده البته خیلی پیر نیست خیلی به خانمش کمک میکنه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
چرا وجود نداره هرکی میاد اینجا فقط بدی هارو میگه تاحالا دیدی کسی بیاد بگه زندگیم خوبه یا شرایط مالیم ...

اخه طفلکیام از خوشی هاشون بگن میان میگن اومدی پز بدی و ال و بل و فیکی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

والا بیکارنیستم زوم کنم رو مردای اطرافم

افرین برو اورانیوم غنی کن