2777
2789

زمان عروسی من طلا گرمی هجده تومن بود 

البته از اون زمان حلقه ها و دو تا پلاک یه گوشواره مونده همه رو برای خونه فروختیم 

طلا گرمی یک تومن بود دویست گرم طلا فروختیم گذاشتیم بورس بعد دو سه سال صد میلیون درآوردیم 

دیگه طلا شد گرمی دو و خورده ای تونستیم یه کم طلا بخریم 

ولی این اسمش سود کردن نیست فقط حفظ سرمایه است وگرنه گرونی داره بیداد می کنه اصلا قیمت ها ترسناک شده 

پریشب هشت نفر رفتیم کافه چایی گرفتیم با قلیون و دو تا پیتزا 

شد چهار و سیصد اصلا باورمون نمیشد چایی رو دونه ای صد حساب کرده فقط چایی بود با نبات 😐😐😐

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زمان عروسی من طلا گرمی هجده تومن بود البته از اون زمان حلقه ها و دو تا پلاک یه گوشواره مونده همه رو ...

خیلی میترسم ازین اوضاع

تهش چی میشه اخه

پدرمون دراومده تا همینجا

خیلی بده خواهر اذیتم 😂😂😂

یس می تو گلم 🤣💔

ولی الان هم درست هزینه کنی میتونی بخری  

مثلا من این ماه چند بار رفتم بازار ولی چیز الکی پلکی نخریدم تغریبا دوتومن تا اینجا کار پس انداز کردم با اینکه پولی که میاد دستم زیاد هم نیست 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

یس می تو گلم 🤣💔 ولی الان هم درست هزینه کنی میتونی بخری مثلا من این ماه چند بار رفتم بازار ولی چیز ...

من انقد دیوونم جمع میکنم میرم بازار پولم نمیرسه به طلا میام بیرون ات و اشغال میخرم

مجردم اطاقم دیگه جا نذاره برا لباس

مامانمم هیچی نمیگه کاش یکی یذره بم چیز میگفت 

خدا شاهده نمیدونم ۸ تومن داشتم چیشده اصن .

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
ببین وقتی طلا گرون میشههمه چی داره گرون میشه‌ و خوشبحال کسی نیس

دقیقاااااااا 😐😐😐

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید