2777
2789

با سر سختی جسور بودن خوش تیپی حاضر جوابی ولی نه بی ادبی با ادب بودن و مهم تر از همه قیافه عاااالی

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بلاگران عزیز 

شوهر کنید 

ولی با عکسای شوهر ما را نه

دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم‌  من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم 

با چله که پیدا نمیشه برو تو اجتماع

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید
با ذات پاک هرچقدرم تاپیک بزنی اینو میگم

والا من همیشه خط قرمزم احساسات بقیه بوده خیلی وقتا به خودم سختی دادم تا نکنه خدایی نکرده با احساسات کسی حتی ناخواسته بازی نکنم ولی نمیدونم چرا هرکی سر راهه من قرار میگیره احساسات من براش میشه اسباب بازی

با ذات پاک هرچقدرم تاپیک بزنی اینو میگم

نه اینطوری نیست 

خیلیا ذات شون پاااک پاک بود اما شوهر خوب نصیبشون نشد درست مثل مامانم 

حتی یکی از امامان معصوم هم همسر بدی داشتن اگه اشتباه نکنم امام حسن مجتبی ع بودن 

ازدواج قسمت و سرنوشته ...چیزی که خدا برا آدم میخواد

حدیث داریم در این مورد

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
اگر اسرافيل و جبرئيل و ميكائيل و فرشتگان حامل عرش و من، همگى با هم براى تو دعا كنيم، جز با زنى كه برايت نوشته و مقدّر شده است ازدواج نخواهى كرد.
كنز العمّال: ۵۰۱.

به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

با همش همزمان 

باید رو خودت کارکنی رو آرامشت شغلت روابط اجتماعی ات 

خودتو دوسداشته باشی 

آدم مناسب جذبت میشه 

فقط هی آرزوی شوهر نکن نمیدونم چجوریه آرزوی هرچی کنی بیشتر دور میشه 

منک اینجوریم اگ بهش فک نکنم چنتا چنتا میان اگ فک کنم هیچی