2777
2789
عنوان

چرا خواهرشوهراا انقدر به عروس حسادت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 51 پست

من خواهر شوهر ندارم یه برادر شوهر دارم که یه تنه جای خواهر شوهر رو برام پر کرده و همه ی این رفتار هایی که گفتین رو داره 

علت این حسادت ها هم فقط و فقط مادرشوهرمه که بین من و جاریم فرق میزارهدهمین باعث شده هی بهم زخم زبون بزنن و دلمو بشکنن

ذات خواهر شوهر همینه

درواقع با همین روش پدر و مادرو از پسرو عروسش دور میکنه و برادرشو طرد و منزوی میکنه

بعد سرپیری پدرمادرش میگه همه مسئولیتها بامن ه

اگر زرنگ بود از سر دوستی و عشق با برادرش و خانومش وارد میشد

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذات خواهر شوهر همینهدرواقع با همین روش پدر و مادرو از پسرو عروسش دور میکنه و برادرشو طرد و منزوی میک ...

جالبه با برادر خودشم ی جوری برخورد میکنه اگه از من دلگیر باشه با اونا اینجوریه

درکت میکنم

سه تا دارم.توتمام شادی هام سنگ انداختن.تمام مراسم هام رو برام زهر کردن.از بچم از وسایل خونه ام از تحصیلاتم عیبب و ایراد میگیرن....در صورتی که همش از بهترین های شهرمونه.خودم نفر سوم استانمون تو کنکور بودم.جهیزیه ام بهترین جهیزیه....خونه ام توی بهترین خیابون شهره....ولی خودشون بدترین چیزها رو دارن.من از اول با دید اینکه خواهرم میشن وارد خانوادشون شدم ولی هرروز بدتر از روز قبل کردن.

واقعا دلیلش هنوز مشخص نیس چرا اینقد با عروس بدبخت دشمنی میکنن

دانشجو شهر دیگه بودم. برگشتم شهرخودمون خواستگاری و عقد . بعد برگشتم خوابگام

۲۴ساعت تو راه بودم از خستگی داشتم میمردم

دیدم خواهرشوهرم داره زنگ میزنه

از خوشحالی پر درآوردم گفتم زنگ زده خسته نباشی بگه دلداریم بده بگه راه چطور بود و اینا

دیدم برگشت گفت برادرم گفته اصلا دلم نمیخواد عروسی بگیریم.عروسی نباشه چی میشه هر هر هر و خدافظ و قطع کرد😐😐😐

💔دل نشکنیم💔
چرا جمع میبندید خواهر من؟مادر و‌ خاله من خیلی با عروسهاشون خوبن یعنی خود عروسشون میگفت مثل خواهرام م ...

منم خودم خواهرشوهرم راست میگین اما بخدااا هچقدرم از زن داداشم دلگیر شده باشم وقتی میریم جایی سعی میکنم باهاش حرف بزنم ک غریبی نکنه همیشم پیش قدم شدم

من یک عدد خواهر شوهر 

هر دو خانمای برادرام مث خواهر که حتی نزدیک تر هستن 

با هم هیچ مشکلی نداریم 

واقعا تعجب میکنم از بعضی تاپیکا 

فکر کنم تایم آزاد تو ایران بعضیا خیلی دارن 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
والا بخدا عجب عروسایی پیدا میشن راضی نیستن طرف خونه باباشم بره

تا میان تو خونه پدرشوهر احساس مالکیت میکنن دست خودشون باشه دختره رو خونه پدرش راه نمیدن ،عجب والا 

کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم..... ی قناد موفق💖💪عاشق دنت 🥺

واقعا دلیلش هنوز مشخص نیس چرا اینقد با عروس بدبخت دشمنی میکنندانشجو شهر دیگه بودم. برگشتم شهرخودمون ...

😑😑😑مرض هر هر 

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍به زودی صدای موفقیتم دنیا رو برمیداره

چرا دوس دارید همه ازتون خوششون بیاد 

دوس داشتن زوری به چه دردی میخوره

خب خوشش نمیاد دیگه چیکار کنه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید