2777
2789
عنوان

عاشق شدن چه جوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داری هرچی تو زندگیته رو بدی اون ادم 

رسما یه تیکه از وجودت میشه مثل یک مادر مراقبشی 

تحت هیچ شرایطی پشتشو خالی نمیکنی 

تمام محبتت مال اونه 

قهر نمیکنی زیاد دلتم نمیاد طولانیش کنی

نگرانشی 

چیزیش بشه حتی نگه هم میفهمی حسش میکنی 

دلت تنگ میشه براش حتی اگ دلت سنگ باشه دلت برا اون تنگ‌میشه 

توجهت روی اونه کلا 

شاد تری 

یچی بگم شاید خندت بگیره ولی ادم عاشق میشه خوشگلتر میشه😂

خیلیییی زیادههههه جا نمیشه

به نظر من گذر از چالش های رابطه مشخص می‌کنه اون رابطه و حس عشق بوده یا ی دوست داشتن فقط ..دیدین دیگه حتما با کلی شور و هیجان رابطه و زندگی برقرار میشه بعد خیلی زود جدا میشن ...عشق نگه داشتنش مهمه ..

اخخ دقیقا منم..هم میخوام هم میترسم اعتماد کنم..ضربه بخورم

ولی اونایی که با یه نگاه عاشق میشن پس چی؟ چطور میشه آخه من درک نمیکنم

وسیع باش،وتنها،وسربه زیر،سخت

کلا احساساتی وهیجانی نگیرین تصمیم خانما آسیب میبینید صدمات داره حتی فکرخالیش راجبه این روابط ازاد اصلا شما نکنید روابط ازاد وارد نشین افکارتون هم درگیر میشه از هدف هاتون دور میمونید خانما وارد اینجور روابط ها ازاد وارد بشین آسیب داره این روابط ازاد ،پوچ هستن

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

عشق یه حس شیرین در عین حال تلخه.انگار وجودت به معشوق وابستس.هر لحظه و هرجایی فقط به اون فکر میکنه.همه حرکتاش،رفتاراش،حرف زدنش برات جذاب میشه.کار به جایی میرسه که خودت رو شبیهش میکنی.مثلا اگه بی نماز باشی و اون نماز خون توهم شروع میکنی به نماز خوندن حتی نمیزاری نماز صبحتم یه روزم قضا شه😅

حتی راه رفتنت شبیه معشوقت میشه.شاید اون آدم از چشم بقیه یه آدم عادی باشه ولی به چشم تو یه فرشته بهشتیه.عشق اگه عشق باشه هیچوقت فراموش نمیشه...

عشق یه حس شیرین در عین حال تلخه.انگار وجودت به معشوق وابستس.هر لحظه و هرجایی فقط به اون فکر میکنه.هم ...

یعنی طرفو اینقدر دوست داری که تمام معیار های که داشتی رو میتونی فراموش کنی؟

وسیع باش،وتنها،وسربه زیر،سخت

ولی اونایی که با یه نگاه عاشق میشن پس چی؟ چطور میشه آخه من درک نمیکنم

اون یهویی رخ میده...دست خودت نیست

نمیدونم برای منم اتفاق افتاد تا چند ماه اون تصویر و نگاهش یادم نمی‌رفت...که بعدش دیگه نگم

ولی خواهرانه یه نصیحت بهت بکنم.هیچوقت صدتو برا کسی که نمیخوادت نزار،خیلی روحت عذاب میبینه.فقط عاشق خدا و خودت باش.

اگه از من بپرسی میگم هیچ آدمی جز خودت لایق این نیست که براش بجنگی و همه توان و انرژیتو بزاری.اگه اینکاری کنی به خودت میای و میبینی که هیچ انرژی برا خودت و ادامه زندگیت نداری.

تجربش نکن عزیزم،بدرد نمیخوره