2777
2789
عنوان

ایراد این چهره چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 35 پست
خیلی ممنونم واقعا بچه ها💗💞💞😘😘

هر کس که روی لینک عکس کلیک کرده باشه می تونه بعدا دوباره عکس رو ببینه ❗️

چه طور؟

فقط کافیه بره توی تاریخچه ی مرورگرش و عکس شما رو ببینه تا زمانی که شما عکستون رو از آن سایت آپلود حذف کنین ❗️

اول باید توی آن سایت آپلود ثبت نام کنین و بعد عکستون رو آپلود کنین و در آخر برگردین همون سایت آپلود و عکستون رو حذف کنین.  

حتی بعضی ها همون اول عکس رو دانلود می کنن یا اسکرین شات می گیرن.

🟩🟩🟩 یک مورد دیگه بحث ریپلای کردن روی لینک عکس هست.

🟨🟨🟨 می دونستین با همین پست ریپلای می تونین عکس رو ببینین.

اگر با همه ی این حرف هایی که من ⬆️ بالا ⬆️ زدم باز خواستین لینک بگذارین:

🟧 حدود ۳_۴ خط قبل از لینک، ایموجی یا حروف بگذارین که لااقل توی ریپلای دیده نشه که مجبور بشین نی نی یار تگ کنین یا از بقیه درخواست گزارش کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
سلاموقتی که روی لینک ریپلای می کنین توی ریپلای دیده میشه ❗️❗️

سلام

بله نمیدونستم چجوری باید پاکش کنم؟

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ممنونم واقعا بچه ها💗💞💞😘😘

به نظرم صورتت ظریف هست و این ابروها خیلی از چهره ات گرفته اگه ابروهات یکم بدی نازک تر بردارن صورتت بازتر و شاداب تر به نظر میاد 

بعد این کرم پودرت عوض کن آنقدر سنگین هست که پوستت خفه کرده و باعث می شه اون زیبایی خود پوست دیده نشه 

رژ لبت هم یه روشن تر ‌و شادتر بزن این رنگ رژ لبی که زدی برای زن های سن بالا هست. حالا می دونم می خواستی با رنگ لباست ست کنی ولی حتی رنگ لباست هم تیره و دلگیر هست 

در صورتی که شما یه دختر جوان هستی 

چند دوره برو پیش پزشک و مزوتراپی صورت انجام بده تا پوست خودت تمیز و شفاف بشه و اصلا نیازی به این کرم پودرها نداشته باشی

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
سلامبله نمیدونستم چجوری باید پاکش کنم؟

فقط تا حدود ۳ دقیقه ی اول اون سه نقطه زیر پست فعاله بعدش دیگه نمیشه.

باید niniyar تگ کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
قشنگی همه اجزای صورتت بهت میاد

@niniyar  

لطفا این پست رو پاک کنید لینک عکس ریپلای شده ممنون

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید