2777
2789
عنوان

وقتی آدما بهم توهین وبی ادبی میکنن

196 بازدید | 24 پست

یا اینکه نادیدم میگیرن حس میکنم لابد من چیزی کم دارم 

امروز دوستم گفتم اندازه اینم نشدم منظورش من بودم الان همش با خودم فکر میکنم مگه من چجوری هستم که اینو گفت و هم اینکه تو جمعا تحویلم نمیگیرن ونادیدم میگیرن با خودم میگم مگه من چه اشکالی دارم

رفتار بدی هم ندارم

کاربر مهتاب ۱۸۱۳ هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم خیلی اذیت میشم وواقعا هم رفتارشون بده

اگه هر جا احساس بد داشتی دیگه نرو با اون ادما دوستیت رو ادامه نده 

حتی شده روزها و ماه ها تنها باشی با ادمای سمی وارد رابطه نشو 

دوستی یعنی اگه دوساعت هم با هم باشین خوش بگذره و حس خوب داشته باشین نه اینکه طرف حسادت کنه یا مسخره کنه کنایه بزنه و...

مشکل از شما نیست عزیزم

کسی که به دوست خودش توهین میکنه مشکل از اونه و نباید دوستی رو باهاش ادامه داد

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره! تسلیت و ابراز همدردی میکنم با مردم عزیز بندرعباس و حومه🖤چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

بیشتر ببینید
یه چیزی از من پرسید انجام دادم یا نه منم گفتم آره انجام دادم اونم پاشد به اونیکی دوستم گفت اندازه ای ...

حرف زشتي زد و نبايد ساده از كنارش بكذري 

تنهايي رو ترجيح بده به بودن با ادماي سمي

اونوقت ميبيني احترامت هم بيشتر ميشه ....

🐈🐈‍⬛
اگه هر جا احساس بد داشتی دیگه نرو با اون ادما دوستیت رو ادامه نده حتی شده روزها و ماه ها تنها باشی ب ...

آخه همش به فکر اینم مگه من چه عیبی دارم که باهام اینطور میکنن

حتی اگه قطع ارتباطم کنم برام یه به عنوان یه سوال بزرگ میمونه

کاربر مهتاب ۱۸۱۳ هستم

شما شدیدا احساس عزت نفستون( احساس شایستگی و دوست داشتنی بودن از درون) جای کار داره.

کسی که خودش عمیقا واسه خودش حق و حقوق قائله اولا اصلا با یک سری آدم‌ها دوست نمیشه، ثانیا بقیه این حس رو کاملا ازش می‌گیرن که حق هر برخورد و شوخی رو ندارن، فرضا هم اگه خیلی آی‌کیوشون پایین باشه و حرف و حرکت اشتباهی بکنن طرف خیلی خونسرد اما با لحن قاطع می‌پرسه “منظورت چیه”؟ که باعث میشه طرف بفهمه که پاش رو از حدش فراتر گذاشته.

لطفا و خواهشا روی این وجه از شخصیتت کار کن عزیزم

مشکل از شما نیست عزیزمکسی که به دوست خودش توهین میکنه مشکل از اونه و نباید دوستی رو باهاش ادامه داد

آخه چرا باید به من توهین کنن

من با احترام باهاشون حرف میزنن بهم توهین میکنن وباهام بدن ولی اگه به یکی دیگه حرف کوچیک بهش بزنن طرف ناراحت میشه واکنش بدی نشون میده ولی با اون آدم خوبن 

کاربر مهتاب ۱۸۱۳ هستم

آخه همش به فکر اینم مگه من چه عیبی دارم که باهام اینطور میکننحتی اگه قطع ارتباطم کنم برام یه به عنوا ...

ببین هر چی بزرگتر بشی میفهمی ادما خوب نیستن 

همه دنبال منافعشون هستن فقط

نود درصد عقده ای و سمی هستن 

من سر همین ماجراها ده سال بیشتر با کل دوست و فامیل قطع رابطه بودم اعصابمم اروم بود

باید واسه ادما مرز بذاری و بگی از چه کارایی خوشم نمیاد 

زیاد باهاشون صمیمی نشی 

اطلاعات خانوادگیت رو ندی 

فکر کن من دهه هشتاد که دانشجو بودم یکی از بچه ها یکی از ماشینای باباش زانتیا بود ماشین بنز و بی ام دبلیو هم داشت که حالا فقط من خبر داشتم 

سر همون زانتیا بچه ها نمیدونی چقدر باهاش بدبرخورد میکردن که مثلا پولداره حالشو بگیرن یه همچین ادمایی داریم تو مملکت