2777
2789
عنوان

گربه دستش به گوشت نمی‌رسه پیف پیف میکنه😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 103 پست
به تو گفتم مگه بهت برمیخورهمن با معلمای این ۱۲ سال بودم ک هیچ کدومشون هیچی بارشون نبود

همه معلم ها باسواد هستن وگرنه استخدام نمیشدن من حتی با بدترین معلم هام هم اینجوری صحبت نمیکنم راجب شون گناه دارن کلی سختی کشیدن !

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

پس معلم واقعی به اینایی میگن که واقعا ادم ازشون یچی یاد میگیرهاین معمولیا عقده ای و. وحشین هیچیم حال ...

من تو دوتا مدرسه خوب درس خوندم اما خیلی از استاد ها چیزی بارشون نبود فقط بخاطر اینکه با دختر ها شوخی میکردن و خیلی چیز های دیگه معروف شده بودن 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم یه خانم خونه دار هست که چشمش دنبال حقوق شوهرش هست اتفاقا دبیری کنور و متوسطه دوم خیلی هم پرس ...

دبیرای کنکور معروف 500 میلیون رو شاخشونه دیدم ک میگم اونایی ک دبیر خوبین و دانش اموز زیاد دارن حقوقشون بالاس

ب عنم

فکر کنم یه خانم خونه دار هست که چشمش دنبال حقوق شوهرش هست اتفاقا دبیری کنور و متوسطه دوم خیلی هم پرس ...

الان فرق شما با اون عزیز ک توهین کرده چیه؟ 

ب همه مشاغل و موقعیت اجتماعی افراد باید احترام بزاریم 

من الان ی خانم خانه دارم ک بخاطر دخترم و روحیه ام ک باکار بیرون سازگار نبود شاغل بودن رو‌کنار گذاشتم و حیقیقتا از حرفتون ناراحت شدم

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

همه معلم ها باسواد هستن وگرنه استخدام نمیشدن من حتی با بدترین معلم هام هم اینجوری صحبت نمیکنم راجب ش ...

😂😂😂😂😂😂زارت

توروخدا دفاع نکن

واقعا بعضیاشون هیچی حالیشون نیست

فقط وحشی وعقده ای هستن😂😂😂

اصلا اینطور نیست که میگی ،معلم تو یه کلاس به ۶۰ نفر درس میگه ولی فقط یکی دوتا موفق میشن

یکی دو نفر موفق میشن ؟

میدونید چرا نمیشن ؟

1. خانواده حمایت نمیکنه

2. تنش خانواده هست 

3. درامد خوبی ندارن 

4. سرکوب شده دانش اموز 

5.محیط رو فراهم نکردن 

6.نزاشتن دنبال علاقه بره

🩰🌞🐰دارای یک حاجت کوچیک دعا کن:)

😂😂😂😂😂😂زارتتوروخدا دفاع نکنواقعا بعضیاشون هیچی حالیشون نیستفقط وحشی وعقده ای هستن😂😂😂

@niniyar    

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

همه معلم ها باسواد هستن وگرنه استخدام نمیشدن من حتی با بدترین معلم هام هم اینجوری صحبت نمیکنم راجب ش ...

کجا سختی کشیدن

تابستون و عید برا خودشونه

درسم که نمیخونن

اوج کارشون تو خونه هم تصحیح برگس

یه شیفت یا تهش ۲ شیفت تا ۵ بعد از ظهر بیشتر‌نمیرن سرکار پولم که میگیرن

سخنیش چی بود؟؟؟؟؟

کاربری مال ۲ نفره🦥
الان فرق شما با اون عزیز ک توهین کرده چیه؟ ب همه مشاغل و موقعیت اجتماعی افراد باید احترام بزاریم من ...

همه واقعا انقدر مث شما تو سایت باشخصیت بودن مثلاااا ایران گلستان میشد 

همتون پشت گوشی اینجورید حضوری ادمو قورت میدید حالا فضای مجازی ذاتتونو پنهون میکنید باشه بابا نکشی مارو باشخصیت😂😂😂😂😂

کجا سختی کشیدنتابستون و عید برا خودشونهدرسم که نمیخونناوج کارشون تو خونه هم تصحیح برگسیه شیفت یا تهش ...

سختیش اینه صبح ها عین سگا پاچه میگیرن چون شوهراشون بهشون محل ندادن😂😂😂😂

همه واقعا انقدر مث شما تو سایت باشخصیت بودن مثلاااا ایران گلستان میشد همتون پشت گوشی اینجورید حضوری ...

اتفاقا اینجا همه خود واقعیشونن 

از تک تک جملاتشون میشه ب شخصیتشون پی برد 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

سختیش اینه صبح ها عین سگا پاچه میگیرن چون شوهراشون بهشون محل ندادن😂😂😂😂

چی بگم واقعا دوست دارم احترام بزارم ولی وقتی یادم میاد چطور باهام رفتار میکردن و با بقیه بچه ها واقعا ازشون حالم به هم میخوره

کاربری مال ۲ نفره🦥
کجا سختی کشیدنتابستون و عید برا خودشونهدرسم که نمیخونناوج کارشون تو خونه هم تصحیح برگسیه شیفت یا تهش ...

والا من از سختی هاخودم میگم که دبیر زیستم در هفته سه تا کلاس دارم باید برم هر مدرسه که میرم یه درس باید چندین بار توی کلاس های مختلف درس بدم تصحیح برگه نگم که حدود 300 تا برگه باید تصحیح بشه حالا نهایی ها به کنار از پشت لپ تاپ باید چشم درد بگیریم تصحیح کنیم توی تابستان که من استراحت ندارم باید برم اموزشگاه تدریس کنم توی ایام عید هم جزوه تست داشتم اپدیت میکردم کلی نمونه سوال و.....

حقوق ام که میدونید چقدر میدن 💔

حالا کاری ندارم من نمیگم فقط شغل ما سخته همه شغل ها سختی دارن