2777
2789
عنوان

گربه دستش به گوشت نمی‌رسه پیف پیف میکنه😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 103 پست
😂😂😂والا تو خونه بمونم خرجم و صفر تا صد شوهره میدهصبح تا ظهر کار کنم باید از پول خودم تو خونه هم خ ...

واقعا دیدگاهت همینقدر سطحیه؟

من خودم بیکارم و دانشجو ولی ادم دلش میخاد مستقل بشه و یک کمکی بده تو زندگی مشترک و یکم حق من بودن و من دادم داشته باشه 

ن اینکه صرفا خرج کننده اونم ب هزار التماس و استرس 

شما به چه حقی به خانم خانه دار توهین میکنی تا اونجایی که من دیدم این شاغل ها هستن که میخوان بگم شغل ...

منظور من اون خانم بود نه بقیه 

وگرنه آدم بی شعور همه جا وجود داره

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضیا گفتن معلم هامون وحشی وعقده ای بودن ونمیدونم رفتار بدی داشتن یاهرچیزی 

این بستگی به ذات و شخصیت طرف ربط داره ربطی به شغلش نداره 

مثلاً طرف کارگرهست اما باشخصیته‌یا پزشک هست اما طرز رفتار‌کردن بلدنیست شخصیت و تربیت وذات  آدم ها ربطی به شغل طرف نداره

خیلی از نی نی سایتی ها به دلیل عدم موفقیت های شخصی شون، نظرات خاص میدن...

اصلا صاحب نظر نیستند که بخوای به نظراتشون توجهی کنی...باید بگی شما درست میگی و رد شی...

اینها تنها موفقت شون، کوبوندن آدمای موفق تو زندگی هست

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

والا من از سختی هاخودم میگم که دبیر زیستم در هفته سه تا کلاس دارم باید برم هر مدرسه که میرم یه درس ب ...

شما اینارو نوشتی بعد پشتش نوشتی حقوقم که میدونی چقدره... خیر وقتی شما فعالیت اضافه و آموزشگاهی داری پس حقوقت رو نباید با حقوق معلم عادی در نظر بگیری تو توضیح

امضا ندارم اثر انگشت زدم
واقعا دیدگاهت همینقدر سطحیه؟من خودم بیکارم و دانشجو ولی ادم دلش میخاد مستقل بشه و یک کمکی بده تو زند ...

مستقل بودن برای زن فوق العاده هست 

اما معلم ها هم باید دفت کنن چون یه سری مرد گشنه به امید اینکه زن معلم قراره تو خرج به اینا کمک کنه و خرج اینا رو بده میان جلو پس باید دقت کنن تو انتخاب شون و گشنه مشنه راه ندن 

شما اینارو نوشتی بعد پشتش نوشتی حقوقم که میدونی چقدره... خیر وقتی شما فعالیت اضافه و آموزشگاهی داری ...

منظورم حقوق دولتی بود که کمه !

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

چتونه

یه دلیل بی کلاس بودن معلمی  همین رفتار های خودتونه  فوری میخوان هرکی باهاشون مخالفه سرکوب کنن   عقده ای برخورد میکنید 

خودن عاشق معلمی بودم و هستم اما خدایی  کجاش کلاس داره

فکر کنم یه خانم خونه دار هست که چشمش دنبال حقوق شوهرش هست اتفاقا دبیری کنور و متوسطه دوم خیلی هم پرس ...

حالا چرا خانم های خانه دار رو میکوبین هر کس مختاره هر جور دوس داره زندگی کنه من از شاغل بودن کلا خوشم نمیاد خانه دارم ولی هر کس از راه میرسه یه توهینی میکنه خاندار بیکار بیعار چشمش به جیب شوهر  زشته واقعا این حرفا درضمن هر شغلی قابل احترام هست  شغل معلمی هم قابل احترام هست ولی مقدس نیست

منظورم حقوق دولتی بود که کمه !

خب شما زحمات و کار اضافه ی خودت رو که تدریس و حقوق خارج از چهارچوب مدرسه داری تعریف کردی بعد اینو نوشتی... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

من معلمم از درآمد که راضی نیستم ولی بچه هارو دوست دارم

ولی هرکی توهین هم میکنه به هیچ جام نیست

اینها همونان که دکترم میرن برا دردشون حساب جیب دکتر روهم میکنن 

غالبا احترام ندیده هستن عده زیادیشون به والدین خودشون هم آنچنان احترام نمیذارن 

من راضی هستم از محیط شغلی که دارم و از جای دیگه هم تامین هستم از نظر مالی 

همین تاپیک هم بهشون بها میده کاش نمیزدی با احترام .

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

یه زمانی معلمی و استاد دانشگاه بودن خیلی پرستیژ داشت 

ولی متأسفانه الان اینقدر که ماشالا هر کیو میبینی رفته معلم و استاد دانشگاه شده بدون اینکه علاقه ای داشته باشه به معلمی و همیشه خدا هم مینالن، دیگه اون جذابیت و پرستیژ قبل رو نداره یه چیز دم دستی شده

سطح سواد و سلامت روان و برخورد خیلیاشونم که بماند دیگه