2777
2789
عنوان

گربه دستش به گوشت نمی‌رسه پیف پیف میکنه😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 103 پست
خب شما زحمات و کار اضافه ی خودت رو که تدریس و حقوق خارج از چهارچوب مدرسه داری تعریف کردی بعد اینو نو ...

حوصله بحث ندارم منظورم من حقوق اموزش پرورش بود

موفق باشی

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

معلم بنده خدا چه تقصیری داره 

اگر هر مورد و اشکالی هست از بالاست که آموزش و پرورش رو اهمیت نمیدن و بودجه کافی در اختیارشون نمیذارن 

شخص معلم اتفاقا خیلی داره مرام می‌ذاره که تو این شرایط کار می کنه و زحمت می‌کشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا مگه معلمی درآمدش چقدره که مرد چشم داشته باشه

مرد گشنه به همه چیز چشم داره 

مگه مثلا ۱۲تومن پول کمیه برای این پول باید چند ساعت کار کنن مردا حقوق معلما کمه ولی حقوق مردها هم تو اکثر شغل ها کمه 

مذهبی ها فکر میکنن خدا فقط برای اوناست مثلا اون زن میلیارد خیر که میلیون ها بچه رو از فقر و گرسنگی نجات داده اما بی حجابه و دستش ناخن داره بنده بد خداست و قراره بره جهنم اما اونی که رعایت میکنه با کدوم پا بره دستشویی و به اسم امر و نهی دخالت کنه در زندگی مردم بنده خوب خداست و خدا برای اونه در حالی که اون میلیارد و خیر و موفق و بور و زیبا این تفریح در نی نی سایت……به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری خودت ضربه میبینی (البته ازدواج بکنید ازدواج خوب و قشنگ با انتخاب درست)

بیشتر ببینید
بعضیا گفتن معلم هامون وحشی وعقده ای بودن ونمیدونم رفتار بدی داشتن یاهرچیزی این بستگی به ذات و شخصیت ...

معلمی شغل اعصاب خرد کنی هستش بخاطر همین اکثرا اعصاب ندارن و بد اخلاقن و به قولی نمیخوان رو بدن دانش آموز برای همین همه کینه به دل میگیرن از معلم  ها همونجور که مردم از پرستار ها ناراضین 

هر شغلی با ارزشه به هرحال اونا هم برای بدست آوردن این شغل تلاش و پشتکار داشتن چون حالا یکی دوتا معلم بد بودن قرار نیست بگیم همشون مثل هم هستن توی همین سایت چقدر به مهماندارای هواپیما چیزای بدی گفتن در صورتی که همه جا خوب و بد هست نمیشه در مورد همه یه نظر داد یاد بگیریم به همدیگه احترام بذاریم و توهین نکنیم🙏🏻 منم معلمای بد داشتم بی اخلاق  ولی معلمای مهربون که واسه ما خدایی خیلی تلاش میکردن هم نمیشه اونا رو در نظر نگرفت و بهشون بد بگی اونا از خودگذشتگی کردن کلی سال های عمرشون رو در اختیار ما گذاشتن تا به ما یاد بدن شما خودتونو جای اونا بذارید که بخواید با ۴۰ نفر دانش آموز سر و کله بزنید سخته واقعا

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
شما قشنگ می‌بینید عزیز❤️

واقعا خانواده هایی که به آموزش و معلم احترام میذارن بچه هاشونم همون‌طورن و احترامی که میبینن رو بازتاب میدن به جامعه 

اونام که تو خانواده احترام ندیدن اینو نه تنها به معلم و مدرسه بلکه به همه اقشار و طبقات هم بازتاب میدن 

بی ادب همه جا بی ادبه و یه باشعور هم همه جا و تو هر موقعیتی شعور و ادبش رو حفظ می کنه 

مرد گشنه به همه چیز چشم داره مگه مثلا ۱۲تومن پول کمیه برای این پول باید چند ساعت کار کنن مردا حقوق م ...

چه ربطی به معلمی داره آخه الان هر شغلی کمترین حقوقش 10،12 هست معلم ها طافته جدا بافته نیستن که مراقب باشن مردا به پولشون چشم نداشته باشن این پول ها فقط خرج خود خانم درمیاره

معلمی شغل اعصاب خرد کنی هستش بخاطر همین اکثرا اعصاب ندارن و بد اخلاقن و به قولی نمیخوان رو بدن دانش ...

رو دادن چیه عزیز

معلم ما بخاطر اینکه یه نفر تخته پاک کن رو یادش رفته بود بیاره همه رو به صف کرد، با این شیلنگ های سبز قطور که یه چوبم کرده بود توش همه رو زد

اعصابش نمیکشه نباید معلم بشه مگه آدم سلامت روح و روانش رو از سر راه آورده شما متوجه اید این رفتار ها و پرخاش های کلامی و فیزیکی چه تبعاتی برای سلامت روان اون بچه داره؟ هر شغلی یکسری شرایط خاص داره وقتی طرف میبینه اون شرایط رو نمیتونه بپذیره نباید وارد اون شغل بشه 

معلمی شغل اعصاب خرد کنی هستش بخاطر همین اکثرا اعصاب ندارن و بد اخلاقن و به قولی نمیخوان رو بدن دانش ...

اگه این مردم هستن از همه کس وهمه چیز ناراضی ان 

همین الان توسایت ببین چه راحت بهم توهین میکنن وبد وبیراه میگن این رفتار ربطی ب شغل داره واقعاً ؟ منظور من اینه شخصیت آدم ها مربوط به تربیت خانوادگی وذاتشون داره چرا فقط میگن معلم ها اینجورن واونجورن