2777
2789
عنوان

گربه دستش به گوشت نمی‌رسه پیف پیف میکنه😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 103 پست
خدا پدرتو بیامرزه دنبال ثابت کردن خودت به کسی نیستی

قربان شما والا حوصله بحث ندارم هر شغلی محترم هست🤍

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بیان توهین کنند چی میشه...

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤

عزیز دبیری کنکور پرستیژ بالا داره اونم چون خوب پول در میارن من یادمه معلم های دبیرستانم زیاد خوب نبو ...

اصلا استاد کنکور با معلم هیچ قیاسی نداره... اونا پول پارو می‌کنن... کلا هم چند نفر شناخته شده هستن اونقدر در میارن که کلاس هارو تو شهر های مختلف با هواپیما میرن هر جلسه

امضا ندارم اثر انگشت زدم
عزیز دبیری کنکور پرستیژ بالا داره اونم چون خوب پول در میارن من یادمه معلم های دبیرستانم زیاد خوب نبو ...

الان دیگه دروس دبیرستان و کنکور خیلی به هم مرتبط اند 

اصولا تو مدارس خوب و خفن معلم ها از کلاس دهم عالی هستند

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید
مگه همه چیز پوله؟چرا انقد مادیاتی هستید!!!

آره همه چی پوله اگه کسی بدون پول کار کرد میگیم حرف شما درست

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

کی همچین حرفی زده؟؟؟اگه اینجوری بود چرا اطرافیان من پشت کنکور میمونن برا فرهنگیان؟اینجوری که همه قبو ...

ریدم کله معلم هام ک همشون یه مشت بیسواد بودن

فقط یه الفبا بوده که اونم خودم خونه میشد یاد بگیرم

اصلا استاد کنکور با معلم هیچ قیاسی نداره... اونا پول پارو می‌کنن... کلا هم چند نفر شناخته شده هستن ا ...

من هم معلم دبیرستانم هم دبیر کنکور توی اموزشگاه کار میکنم فرقی نداره معروف باشی یانه توی اموزشگاه کار کنی درامد بالا داری

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

عزیزم تو خودت رفتار معلما سر کلاسو نگاه کن

من روزی نیست که معلما رو اسم نبرم و نفرینشون نکنم با اینکه خیلی وقته مدرسم تموم شده حالم از تک تک معلما به هم خورده

دیگه وقتی اینقد تجربه بد داریم میخوای مثلا احترام بزاریم به کسایی که نوجوونیمونو به گوه کشیدن؟

کاربری مال ۲ نفره🦥
همین معلم ها آدم شون کردن تحویل جامعه دادن دارن نمک میشکنن!! چقدر جامعه رو به فلاکت و خودخواهیه

همه ی معلم ها

معلمایی ک فقط تو سمپاد تدریس میکنن بدرد میخورن

اینایی ک دولتی کار میکنن گوز هم حالیشون نیست

هیچی هم ازشون یاد نگرفتم نظر منم نیست فقط همه همینو میگن جز بچه های سمپاد ک معلماشون واقعا باسواد و خفنن

الان دیگه دروس دبیرستان و کنکور خیلی به هم مرتبط اند اصولا تو مدارس خوب و خفن معلم ها از کلاس دهم عا ...

من هم سما درس خوندم هم تیزهوشان دبیر کنکور تستمون کاملا با دبیر های دیگه متفاوت بود و معلم خوب خفن هامون برای تست بود که همه برای گاج قلمچی اینا یادمه کار میکردن اما تشریحی فقط استاد های معمولی میاوردن