2777
2789

نههه پانج نه 

حریر ساده معمولی بگیر

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم زیرش البته حریره رو یدونه پانچ زدم خیلی خوبه

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

من که ندارم ولی اگه میخوای پرده رو بکشی ازون مدل که جمع میشه با نخ بزنی از همه بهتره اگه نه میخواد ثابت باشه آره خوبه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

آره پارچه اش خوب باشه و دوختش تمیز باشه رنگش به خونه ات بیاد عالی. من اتاق خواب پانچ گرفتم. نصب راحت شستن راحت زیبا هم هست. کاش پذیرایی هم پانچ می گرفتم والا. مگر اینکه خونه ات سنتی طور و کلاسیک باشه که زیاد جالب نشه 

خوب میشه عزیزم چرا نشه برا بغلاش پنل بگیر ب سلیقه خودت

داری شما خوب شد؟

پرده خودم نو بود شوهرم گذاشتم تو پلاستیک مشکی بزرگ ببرم نوار پرده اش درست کنم انداخت آشغالی 

دبگ میگم پانچی بگیرم این دردسر نباشه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
آره پارچه اش خوب باشه و دوختش تمیز باشه رنگش به خونه ات بیاد عالی. من اتاق خواب پانچ گرفتم. نصب راحت ...

قبلی تازه گرفته بودم نو نو بود یکسال و خورده ای استفاده کرده  بودم شوهرم اشتباه پرت کرده اشغالی

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

اگه میخوای بیشتر هزینه کنی مینیمال یا یه مدل جدید اومده اسم شو نمی‌دونم از اون بگیر ولی اونا گرونه تره ، آره مال خودمم پانچه وسطش حریر ساده ست ، دو طرفش مخمل رنگ مبل تک نفره هامه . من ک راضیم ساده و قشنگه

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝