2777
2789
عنوان

عکس کبودی چشمم که شوهر کتک زده

| مشاهده متن کامل بحث + 2351 بازدید | 76 پست
یعنی باباشو صدا بزنم بگم

به هیچ وجه خونواده هارو خبر دار نکنید 

بخصوص خانواده همسر فک کردید براشون مهمه فقط مساله رو بزرگ تر میکنن

البته اگه میخواید شوهرتون رو تنبیه کنید پیشنهادم اینه وگرنه جدایی که حسابش جداست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

[QUOTE=377190814]آخه اگه طرف پسرشو گرفت به پدرت بگو با پدر و همسرت بشینه صحبت کنه

بابام خودش نامادریمو بدتر از اینا کتک زده نمیدونم طرف منو میگیره یا میگه ببخش

وااااای چرا اینجوری کرده اصلا به حقی خانوادت ببینن چی میخوای بگی

مامانم خبر داره میگه نفهمیده خورده از چشمت لین دفعه رو بخاطر بچه ببخش دفعه بعدی اگه تکرار شد برو شکایت

این حجم از کبودی خوبه واسه قهر و پزشک قانونی ؟

نمی‌دونم الان میشه رفت پزشکی قانونی یا نه 

ولی قطعا الان بهتر از اینه بعد نقص عضو اقدام کنی 

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
به هیچ وجه خونواده هارو خبر دار نکنید بخصوص خانواده همسر فک کردید براشون مهمه فقط مساله رو بزرگ تر م ...

آره اونا از خودش بدترن بیشرفا 

فقط پس چیکار کنم 

کتکو خوردی آشتی هم کردی تفری رو هم رفتی خوشگذرونی کردی حالا یادت اومده ک کتک خوردی بشین زندگیتو کن دختر خوب قهر ب دردت نمیخوره 

همیشه از قدیم گفتن بخت بخت اوله 

بری چیزی عوض نمیشه

چی بگم 😔😔😔

میدونی قضیه چیه همه این مردا نامردن بابای خودم چون پولداره همه زناشو اذیت کرده کسی جلو دارش نیست 

الان هم اگه شوهرم ناقصم میکرد به روز نمی‌کشید هم کسب و کارشونو کساد میکرد هم طلاقم میگرفت با بچه و مهریه هم شوهرمو به سال نکشیده میکشت کسی هم نمی‌فهمید کار بابامه 

شوهرم بخاطر همین می‌ترسه ازش 

اما الان احتمال نمیدم زیاد طرف منو بگیره بخاطر آبرو و.... فقط شاید دیگه شوهرمو محل نزاره 

شکایت و قهر اینارو هم نمیزاره بخاطر همیت نگفتم 

پس چیکار کنم سکوت کنم

الان خودت میگی از دلم درآورده؟؟

دعوا کنی به باباش بگی حالت خوب میشه فقط دیگران هم میفهمن 

میخای سر فرست اگه حرف شنوی داره از باباش به باباش گله کن بلکه باش صحبت کنه قهر کنی بری باز ک باید برکردی من بازم شوهرت نمیشناسم خودت بدون  بزن با چی بهتر میشه 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست