2777
2789

خودم عین سگ تلاش میکردم پ میکنم ولی این روزا خیلی خستم خیلی میشه برام ب صلوات بفرستید 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید
خودم عین سگ تلاش میکردم پ میکنم ولی این روزا خیلی خستم خیلی میشه برام ب صلوات بفرستید

من نیز

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بودم

کلی مقام آوردم. همیشه شاگرد اول، همیشه با اعتماد بنفس، باهوش، توانا.

ولی وقتی پدرم فوت کرد زندگیم به هم ریخت.

اون آدم سابق نشدم دیگه.

الان مثل یه کودن دارم زندگی می‌کنم متاسفانه.

من نه آنم که به تیغ از تو بگردانم روی / امتحان کن به دوصد زخم مرا، بسم‌الله...

تلاشگر چطوری هس بگو اول نظرت بدونم تا چه حدی بعد میگم

ای کاش زندگی جایی برای صبر و ترمیم داشت که یه بار دیگه بهت اجازه امتحان کردن میدادن در این صورت دنیا جای بهتری میشد

خیلی خسته ام سالهاست بار زندگی ام ب دوشمه حتی آلانی ک ازدواج کردم خیلی خسته ام خیلی خیلی خیلی

یکم خستگی رو در کن بعد بلندشو

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

تلاشگر چطوری هس بگو اول نظرت بدونم تا چه حدی بعد میگم

یعنی از وقتش خوب استفاده میکنه از کم ترین چیزها بیشترین بهره رو میبره نماز هاش به موقع هست یه کاری رو یا هنری شروع کرد تا به نتیجه نرسه رهاش نمیکنه

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه