تکراریتکراریتکراری مدیر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 عنوان کیا از بچه گی سخت کوش و پرتلاش بودن و الانم همین طورن | مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 30 پست ممنون ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه 1404/02/03 | 15:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محبتااااااااا عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2793 یکم خستگی رو در کن بعد بلندشو مگ میزاره این زندگی همش گره گره همش بدبیاری همش نمیدونم گناهم چیه
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 من عزیزم اما جدیدا خیلی احساس افسردگی پیدا کردم ولی میدونم موقتهعزیزم میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنید خ ... افشردگی سراغ همه میره موقته بعدش روزهای خوب میرسه ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 مگ میزاره این زندگی همش گره گره همش بدبیاری همش نمیدونم گناهم چیه زندای همینه ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 متأسفانه پوست کلفتر از گذشته ادامه میدم فک کنم دلیل اول واخرم اول واخر خدا باشه بعدش آقا امام زمان بله امام زمان پشت و پناهت بلشه ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 نه نبودم ولی تمام تلاشم کردم باشم هر کاری رو شروع کردم شکست خوردم جز یکی دوتا کار که توش استعداد داش ... بی عرضه که کلمه خوبی نیست ناامید نباید شد و ادامه داد و تلاش مستمر باید دلشت و خسته نشی تا بلخره به قله برسی ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه
گلandam عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 1002 من خیلی سختکوش بودم کار درس رزمی همه جوره وقتی ازدواج کردم خودمو بازنشسته کردم یمدته نمیدونم کی پاشم یه کاری کنم لایککک نکنیییید
فافاجون_ عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 1249 من اصلا نمیتونم یه روز بیهوده بگذرونم باید هرروز یه کاری کنم که حس مفید بودن کنمالبته فک کنم به نوجوانیم و سختگیری پدرومادرم تو اون دوره هم برمیگردهخیلی واسه درسم حساس بودم
rastin33 عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 176 من خیلی زیاد اینطوریم، برای استعدادم یعنی فوتبال خیلی جنگیدم و البته ثمره اش رو هم دیدمهمیشه ی خدا تو ی کلاسی بودم که از ۳۵ نفر ۲۰ نفر باهوش بودن و من شاگرد اولشون بودمامیدوارم کاربرای نی نی سایت هم برام ی دعا بکنن اطلاعاتم زیاده در هر زمینه و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم
زنبیل_قرمز عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 5544 مگ میزاره این زندگی همش گره گره همش بدبیاری همش نمیدونم گناهم چیه چی بگم.... اللهم عجل الولیک الفرج💚
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 من خیلی سختکوش بودم کار درس رزمی همه جوره وقتی ازدواج کردم خودمو بازنشسته کردم یمدته نمیدونم کی ... خب همین که تو زندگی جمع و جور کردن آشپزی جاافتاده و خوب و نماز اول وقت بخونین و به تربیت بچه ها بپردازین عالیه ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 من اصلا نمیتونم یه روز بیهوده بگذرونم باید هرروز یه کاری کنم که حس مفید بودن کنمالبته فک کنم به نوجو ... چه خوب پس خوبه سختگیری پدر و مادرنماز اول وقت یادتون نره ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 من خیلی زیاد اینطوریم، برای استعدادم یعنی فوتبال خیلی جنگیدم و البته ثمره اش رو هم دیدمهمیشه ی خدا ت ... موفق و موید باشید انشااللهنماز اول وقت یادتون نره کمی هم عاشق خدا و قرآن باشیم کتاب سوخته رو بخونید ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه
گلandam عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 1002 خب همین که تو زندگی جمع و جور کردن آشپزی جاافتاده و خوب و نماز اول وقت بخونین و به تربیت بچه ها بپرد ... توخونه فعالم امادوس دارم مثل قبل بیرون فعال باشم لایککک نکنیییید