2777
2789
من عزیزم اما جدیدا خیلی احساس افسردگی پیدا کردم ولی میدونم موقتهعزیزم میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنید خ ...

افشردگی سراغ همه میره موقته بعدش روزهای خوب میرسه

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متأسفانه پوست کلفتر از گذشته ادامه میدم فک کنم دلیل اول واخرم اول واخر خدا باشه بعدش آقا امام زمان

بله امام زمان پشت و پناهت بلشه

نه نبودم ولی تمام تلاشم کردم باشم هر کاری رو شروع کردم شکست خوردم جز یکی دوتا کار که توش استعداد داش ...

بی عرضه که کلمه خوبی نیست ناامید نباید شد و ادامه داد و تلاش مستمر باید دلشت و خسته نشی تا بلخره به قله برسی

من خیلی زیاد اینطوریم، برای استعدادم یعنی فوتبال خیلی جنگیدم و البته ثمره اش رو هم دیدم

همیشه ی خدا تو ی کلاسی بودم که از ۳۵ نفر ۲۰ نفر باهوش بودن و من شاگرد اولشون بودم

امیدوارم کاربرای نی نی سایت هم برام ی دعا بکنن

اطلاعاتم زیاده در هر زمینه و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم

من خیلی سختکوش بودم کار درس رزمی همه جوره وقتی ازدواج کردم خودمو بازنشسته کردم یمدته نمیدونم کی ...

خب همین که تو زندگی جمع و جور کردن آشپزی جاافتاده و خوب و نماز اول وقت بخونین و به تربیت بچه ها بپردازین عالیه

من اصلا نمیتونم یه روز بیهوده بگذرونم باید هرروز یه کاری کنم که حس مفید بودن کنمالبته فک کنم به نوجو ...

چه خوب پس خوبه سختگیری پدر و مادر

نماز اول وقت یادتون نره

من خیلی زیاد اینطوریم، برای استعدادم یعنی فوتبال خیلی جنگیدم و البته ثمره اش رو هم دیدمهمیشه ی خدا ت ...

موفق و موید باشید انشاالله

نماز اول وقت یادتون نره کمی هم عاشق خدا و قرآن باشیم 

کتاب سوخته رو بخونید 

خب همین که تو زندگی جمع و جور کردن آشپزی جاافتاده و خوب و نماز اول وقت بخونین و به تربیت بچه ها بپرد ...

توخونه فعالم  امادوس دارم مثل قبل بیرون فعال باشم  

لایککک نکنیییید