2777
2789
عنوان

یه سوال دارم به فرض یه دختری خیلی زشته یا یه نقصی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 132 پست
عکس میده ببینیم نظر بدیم برای بهتر شدن؟

عکسی ازش ندارم خودشم خبر نداره واسش تاپیک زدم 

چادری هم هست فکرنمیکنم اجازه بده 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. / من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ضمیرت دوم شخصه، درمورد خودم ننوشتممیگم زشته بگید چشم از زشتیش کسی نمیاد خاستگاریشحالا شما جواب سوالو ...

عزیزم شمارو نمیشناسم برام مهم نیس خودتو میگی یا واقعا فرد دیگری رو.

به هرحال

خیر ربطی به زشتی نداره

مثلا مردا خیلی خوشگلن؟شبیه میمونن پر از پشم

هزاران دلیل دیگر میتونه داشته باشه

برای یک ادم زشت ، معتاد و فلان نمیاد!بله از چیز دیگست

موقعیت اجتماعی خانواده مهمه

بسیار مهم

خونه،وضع مالی، شغل پدر و..

عکسی ازش ندارم خودشم خبر نداره واسش تاپیک زدم چادری هم هست فکرنمیکنم اجازه بده

اوهوم چی بگم ایشالا یکی درخورش پیدا بشه

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
عزیزم شمارو نمیشناسم برام مهم نیس خودتو میگی یا واقعا فرد دیگری رو.به هرحالخیر ربطی به زشتی ندارهمثل ...

هرکی باباش پول نداره نیاید ازدواج کنه؟ که حرف نامربوطی 

خودش درآمدش خوبه 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. / من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟

بیشتر ببینید

توی ازدواج دو طرف مقابل باید نقطه ضعف و قوت همو محک بزنن الان خانم خب شرایط ظاهریش دست خودش نبوده این شکلی هست در عوض تحصیلات و شغل خوبی داره طرف مقابلم که میاد لزوما نباید تحصیلات بالایی داشته باشه این خانم باید دنبال تحصیلات و سطح بالای خونواده پسره نباشه ملاکش رو بزاره که طرف آدم کاری و سالمی باشه در غیر اینصورت طرف بیاد معتاد باشه یا بدرد نخور بنظرم ازدواجش بشدت اشتباهه

هرکی باباش پول نداره نیاید ازدواج کنه؟ که حرف نامربوطی خودش درآمدش خوبه

باشه عزیزم نظرم و گفتم

دیگه موارد دیگری رو نمیدونم.چون شما نمیدونم دنبال چی هستی 

خدا مشکلش رو حل کنه

موفق باشی

😐خدا انشالله درمانت میکنه دوست عزیز

انشاالله بخت شمارم باز میکنه خوب میگی خیلی زشته هرکی هم بگه پیش خانما خودشیرینی کن میزنم دهنش پس وقتی خاستگار خودش نمیاد باید رفت پیشنهاد داد

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

استارتر این چه طرز صحبت کردنه؟ اگه اون شخصی که راجبش دارید حرف میزنید شما نیستید پس چرا اینقدر گارد داری در برابر نظزات؟ در درجه اول مهم تر از زیبایی و پول و قیافه شخصیت و اخلاق طرف هستش اگه خود اون فرد فاقد این ها باشه سعی کنه رو این مورد تمرکز کنه انشالله که بخت خوش نصبیش بشه

خب زشته دیگه چکاری ازش برمیاد، پذیرفته

خب وقتی درامد خوبی داری اگر خرج کنی میتونی چهرتو کامل تغییر بدی

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید
زشتی و خوشگلی پسر به درکفکرکن یه پسر جوشکاره خانوادش به شدت درب و داغون، دخدره دکترای فلان رشته هیچج ...

عزیزم منم شرایطم عالیه ولی کیس مناسب نداشتم و از درد مجبوری تا چهل سالگی همچنان مجردم. دوربریا هم فکر میکنن من سخت گیرم کسی خبر از دلم نداره. ازدواج نه به موقعیته نه به درامده نه به خوشگلی نه موقعیت اجتماعی فقط شانس. امروز داشتم فکر میکردم اگه بیفتم بمیرم اینهمه مال و منالم به کی میرسه خودم خیری ندیدم از زحماتم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی